Ce spune Vanghelie despre "trădarea" din PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vanghelie
vanghelie

Vicepreședintele social-democraților Marian Vanghelie, al cărui nume a fost vehiculat că ar fi printre membrii PSD care l-ar fi urmat pe Mircea Geoană pentru formarea noului guvern, după ce acesta ar fi primit mandatul de la președintele Traian Băsescu, a refuzat să comenteze subiectul.

Întrebat, miercuri, dacă a fost contactat de senatorul PSD Mircea Geoană pentru a-l sprijini pentru o eventuală desemnare ca premier, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a declarat, pentru Mediafax, că el "nu este" nici cu Geoană, nici cu Băsescu și nici cu ceilalți politicieni, despre care există zvonuri, privind o așa-zisă "trădare" în PSD.

"Nu comentez lucrurile astea. Nu comentez şi nici nu am ce să spun. Eu nu sunt nici cu Mazăre, nici cu Oprişan, nici cu Geoană, nici cu Băsescu. Eu, ştiţi, am o formulă chimică: mă numesc Vanghelie. Înţelegeţi? Nici nu am ce să comentez şi nici nu cunosc nimic din toate astea", a precizat Vanghelie.

Numele primarului Sectorului 5 a fost vehiculat, miercuri, în informațiile care circulă în interiorul PSD, legate de presupusa explorare a lui MIrcea Geoană privind părăsirea USL și formarea unui guvern, după ce ar fi primit mandatul de la președintele Traian Băsescu. Alături de numele lui MArian Vanghelie, zvonurile vizează și pe Marian Oprișan, precum și organizația PSD Constanța.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că există o problemă în PSD dată de faptul că "cineva din partid" a vorbit cu alţi membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obţine susţinerea pentru o eventuală desemnare ca premier. Fără a preciza despre cine este vorba, premierul Victor Ponta a avertizat că acea persoană va fi exclusă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel