Data publicării:

Ce spune regizorul James Cameron de realizarea unui film despre submersibilul Titan

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: YouTube OceanGate
Sursa foto: YouTube OceanGate
Regizorul filmului Titanic a vorbit despre zvonurile realizării unui film despre submersibilul Titan.

James Cameron a dezmințit zvonurile că poartă discuții privitoare la un film despre recenta implozie a submersibilului Titan, un accident care a dus la pierderea vieții a tuturor celor cinci pasageri, conform The Guardian.

Regizorul a postat pe Twitter un mesaj, sâmbătă, după ce The Sun a publicat un raport intitulat: „Regizorul James Cameron, în discuții cu o rețea importantă pentru a crea un serial despre submersibilul Titan”.

Articolul susținea că un „om din interior” a spus publicației că James Cameron „este prima alegere pentru regizorul” unui film despre evenimentele care au implicat submersibilul Titan.

„A relatat povestea Titanicului cu atâta compasiune încât i se pare un pas firesc să-și asume asta. A reveni pe urmele celor de la bordul Titanului este o acțiune masivă, dar ar dura mult timp și ar necesita bani și resurse”, a spus sursa respectivă.

În răspunsul său, Cameron a spus că nu „răspund de obicei la zvonurile ofensive din mass-media, dar trebuie să o fac acum”.

„NU sunt în discuții despre un film OceanGate și nici nu voi fi vreodată”, a conchis cunoscutul regizor.

În iunie, fondatorul OceanGate Expeditions, Stockton Rush, s-a scufundat în Oceanul Atlantic, alături de alți patru, într-un submersibil numit Titan, cu scopul de a vedea epava Titanicului. În mod tragic, submersibilul a pierdut contactul cu suprafața în timpul coborârii, determinând un efort internațional de căutare și salvare. Câteva zile mai târziu, Garda de Coastă a SUA a confirmat că au găsit bucăți de submersibil pe fundul oceanului și a concluzionat că cei cinci membri ai echipajului de la bord au fost probabil uciși pe loc într-o „implozie catastrofală”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel