Ce spune Ponta despre PSD-istul care a vrut să fie premier
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
ponta
ponta

Președintele PSD, Victor Ponta, dorește ca situația acelui membru misterios din PSD care și-ar fi negociat funcția de premier cu șeful statului în decembrie 2012 să fie "rezolvată" în bucătăria internă a partidului, susținând, însă, în fața jurnaliștilor, că personajul este "doar viu", nu și în totalitate "nevătămat".

Întrebat, luni, în conferința de presă, ce s-a întâmplat cu personajul misterios din PSD care şi-ar fi negociat funcţia de premier, telefonând, în numele lui Traian Băsescu, mai multor lideri social-democrați, premierul Victor Ponta a declarat: "E viu. Am avut o discuție lămuritoare", a precizat prim-ministrul, citează Mediafax.

Ponta a fost întrebat și dacă respectivul social-democrat va fi exclus din partid, aşa cum declarase înainte de a fi numit premier. "Eu nu vreau să ajung la excluderi cu nimeni, mie îmi plac includerile", a explicat Ponta.

Totodată, la solicitarea jurnaliștilor de a afla dacă respectivul membru PSD-ist este viu și nevătămat, liderul social-democraților a răspuns: "E, nu chiar nevătămat, e doar viu".

În ceea ce privește identitatea personajului, Victor Ponta nu a dorit să confirme sau să infirme dacă este vorba de fostul președinte al Senatului, Mircea Geoană, notând, însă, că din funcția de președinte al PSD are obligația de a soluționa astfel de probleme doar în interiorul partidului. "Nu doresc să mai comentez acest subiect. Obligația mea de lider PSD e, pe cât posibil, să rezolv lucrurile de bucătărie internă in interior. Am ajuns în urmă cu un an și jumătate la acel conflict deschis și excluderea dlui Geoană pentru că nu am reușit să găsesc soluția normală, soluția de discuție între noi. Însă eu nu-mi doresc de principiu să exclud pe nimeni din PSD", a punctat Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, în data de 12 decembrie 2012, că există o problemă în PSD dată de faptul că “cineva din partid” a vorbit cu alţi membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obţine susţinerea pentru o eventuală desemnare ca premier. Fără a preciza despre cine este vorba, premierul Victor Ponta avertiza că acea persoană va fi exclusă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel