Ce spune Ponta despre nominalizarea lui Predoiu ca premier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a comentat, marți, nominalizarea lui Cătălin Predoiu pentru funcția de prim-ministru, în ipoteza în care Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale.

Victor Ponta cataloghează această ipoteză ca fiind o glumă, opinând că în cazul unei victorii a lui Iohannis la prezidenţiale, viitorul premier va fi Traian Băsescu.

"Aia e o glumă. Cred că numai domnul Predoiu crede, că doar el a crezut că o să fie candidat la Preşedinţie. Acum doar el crede că o să fie prim-ministru. Probabil că o să fie domnul Băsescu prim-ministru", a comentat actualul șef al Guvernului.

El a arătat că, din punctul său de vedere, lucrurile s-au clarificat pe scena politică, în condiţiile în care alegerea din noiembrie va fi între continuarea regimului Traian Băsescu și schimbare.

"Eu cred că apele s-au limpezit, s-au despărţit şi, din punctul ăsta de vedere, oamenii vor putea foarte uşor să ştie ce aleg în noiembrie: continuarea celor zece ani de Traian Băsescu - cu Iohannis, Blaga şi toată trupa - sau schimbare", a continuat Victor Ponta.

Vezi și: Cătălin Predoiu, desemnat PREMIER al ACL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel