Data publicării:

Ce spune Oprea despre Ponta și Năstase

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp
oprea
oprea

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, invitat la o emisiune la  Realitatea TV, a expplicat cum era atmosfera, pe vremea cabinetului Năstase dar și cum este în acest moment, când premier este Victor Ponta.

 "Adrian Năstase era un om foarte autoritar care impunea și impune respect. Eu am o carieră militară și am fost format în acest fel. Eram si mai mici, noi, la acel moment. Era o alta atmosferă. Cu Victor Ponta, normal, sunt mai relaxat. Am mai crescut si eu, îl cunosc foarte bine, dar îl respect foarte mult. Prin orice fac, voi căuta să îi întâresc autoritatea premierului. La fel am făcut și cu domnul Adrian Năstase. Când domnul premierul intră în încăpere, mă ridic în picioare", a explicat Oprea.

 De altfel, ministrul Apărării a ținut să contureze un profil puternic al actualului premier, poate chiar demn de un șef de stat:

 "Victor Ponta, la 40 de ani, are maturitatea politică a unor oameni care au ieșit chiar din politică. Este o mașină politică, comunică foarte bine și are expertiză", a conchis actualul vicepremier al Guvernului Ponta.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel