Ce spune ministrul Muncii despre protestele împotriva gazelor de șist
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
agerpres_7307433
agerpres_7307433

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu,  a declarat, miercuri seara, că manifestanţii care se opun explorării și exploatării gazelor de șist ar trebui să nu mai blocheze străzile din București și din țară și, în general, să le respecte celor care nu protestează dreptul de a circula. 

Ministrul a invocat un caz din județul Vaslui, unde demonstranții nu au permis nici măcar unei ambulanţe să treacă, deşi transporta un copil la spital.

 „Mi se pare inadmisibil, de exemplu, să nu lași să treacă o salvare în care exista un copil și viața lui să fie pusă în pericol. Oamenii au început să nu se mai controleze”, a apreciat ministrul Muncii.

„Sunt manifestări mai mari decât acestea în întreaga lume și nu duc la blocarea arterelor de circulație. Ceilalți cetățeni care nu protestează au și ei dreptul să circule. Trebuie păstrat un echilibru”, a adăugat Mariana Câmpeanu.

Ea a dat ca exemplu manifestațiile de acest gen din străinătate și a spus că acolo „toată lumea respectă niște reguli”. „Noi, în România, nu prea știm să respectăm regulile, în general”, a mai spus ministrul liberal la Digi 24.

 Despre poziția liberalilor față de gazele de șist, Mariana Câmpeanu a răspuns: „Nu avem încă o poziție în legătură cu acest lucru. Am exprimat părerea numai în legătură cu Roșia Montană”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel