Ce spune Mădălin Ionescu despre participarea Cristinei Sişcanu la emisiunea "Survivor"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mădălin Ionescu a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că soţia sa, Cristina Sişcanu, va participa la emisiunea "Survivor".

"Noul an se apropie cu pași repezi.... Pentru mine și Cristina 2020 va aduce, printre altele, o...separare. Una temporară generată de plecarea ei in Republica Dominicană pentru a participa la puternicul "Survivor", un show tv plin de experiențe la limită și cu o adrenalina care depășește in intensitate chiar și rezonanța destul de contondentă a numelui sau. Pentru prima oară vom sta departe unul de celălalt atât timp. Ne va macina un dor teribil, dar mai presus de acest sentiment, Cristina va trebui sa trăiască fără Petra, fapt care o va biciui sufletește in fiecare zi.

Participarea la "Survivor" este, însă, un challenge extraodinar, un moment de testare a propriilor vulnerabilități și o oportunitate de a arata ce calitati compun profilul unui învingător . Cristina este un om de excepție, de un altruism și de o înțelepciune dincolo de cotidian și cred ca va fi unul din preferații voștri de la "Survivor".

Eu voi rămâne acasă cu un program foarte lejer ... Voi fi nevoit să ma ocup de firmă ( e a Cristinei), de contractele pe care le avem in derulare, dar și de cele care vor veni, voi avea foarte multe filmări pentru proiectele online sau de marketing in care sunt implicat, voi plăti colaboratorii, furnizorii, taxele, voi superviza realizarea unor materiale și programe video, dar mai presus de toate, va trebui sa am grija ca Petra sa nu resimtă ca pe un șoc plecarea Cristinei, să fiu și tata și mama, sa desfasor tot felul de activități cu ea, sa recreez rutina lor, să-l supraveghez și pe Filip etc. Poate chiar o sa am timp și sa dorm ... Hai... că e bine ! Și eu voi avea "Survivor-ul"meu. Nu ne plângem. E de bine ! E despre testarea limitelor și despre iubire, eficientă, acțiune, muncă, bucurii, emoții și reușite... Ăsta e farmecul vieții", a scris Mădălin Ionescu pe reţelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel