Ce spune Elena Udrea despre o candidatură la prezidenţiale
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
elena udrea
elena udrea

 Elena Udrea a afirmat că a avut discuţii privind înscrierea sa în cursa internă pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidenţiale din 2014. Despre proiectul unificării  forțelor de Dreapta, Elena Udrea este de părere că acesta ar putea fi pus în practică până la finalul anului.

"Un astfel de demers e foarte important pentru orice politician. Decizia se ia nu doar în funcţie de şansele personale ale candidatului, ci şi în funcţie de susţinerea pe care candidatul o are in partid", a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea  a adăugat că mai întâi este important să existe o decizie privind proiectul Dreptei unite.

 „În ceea ce ma priveste, eu nu pun carul înaintea boilor. Intai sa avem o decizie privind vehiculul politic al unei asemenea candidaturi, sa decidem ce facem cu proiectul Dreptei unite", a punctat Elena Udrea.

Deputatul PDL a adăugat că un candidat al Dreptei nu poate câştiga fără susţinerea preşedintelui Traian Băsescu.

„Aşa cum avem nevoie de un pol de centru- dreapta, mai cred că avem nevoie şi de susţinerea Preşedintelui Traian Băsescu. Cine crede ca poate candida din partea Dreptei la preşedinţie fără sprijinul lui Traian Băsescu, nu trăieşte in România. Iar cine crede că poate candida din partea Dreptei avându-l împotrivă pe Traian Băsescu se îndreapta către un eşec sigur", a mai apus Udrea.

Deputatul Elena Udrea  este convinsă că indiferent de candidatul PDL, acesta nu poate ajunge la Cotroceni fără girul lui Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel