Urmărește emisiunea live
Ce spune culoarea unghiilor despre o femeie. Legătura dintre manichiură și caracter
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Ce spune culoarea unghiilor despre o femeie. Legătura dintre manichiură și caracter. Sursa foto: freepik.com
Ce spune culoarea unghiilor despre o femeie. Legătura dintre manichiură și caracter. Sursa foto: freepik.com
Culoarea preferată poate spune mult mai multe despre o persoană. Ce secrete ale femeilor poate dezvălui nuanța ojei, pe care o alege cel mai des?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că emoțiile și culorile sunt strâns legate între ele. Nuanțele diferite ne fac adesea să ne simțim diferiți. În funcție de starea noastră, subconștient facem o alegere în favoarea unei culori.

Reguli pentru îngrijirea pielii după 40 de ani: sfaturile eficiente ale cosmetologilor

Și nu vorbim doar despre culoarea ojei, ci și a hainelor. Vă dezvăluim ce spune culoarea preferată a ojei despre o femeie.

Negru. O astfel de alegere nu indică izolare sau reținere. Dimpotrivă, culoarea neagră simbolizează puterea caracterului, o mare varietate de interese și dorințe puternice. O astfel de culoare a ojei este  aleasă de femeile încrezătoare și de femeile de afaceri.

Verde. Culoarea vieții, a naturii, a prosperității și a echilibrului. Dacă preferi manichiura verde, atunci cel mai probabil îți place armonia și stabilitatea. De obicei, femeile care aleg această culoare, iau doar acele decizii de care sunt sigure 100%.

Șapte secrete care te vor face instantaneu să pari mai tânără

Maro. Pentru femeile care aleg această culoare, stabilitatea este foarte importantă. Astfel de femei sunt practice, muncitoare și gata să treacă prin orice obstacole, pentru a-și atinge scopurile. Astfel de femei au încredere în forțele proprii și nu se tem de dificultăți.

Roșu. În spatele acestei culori stă încrederea, atractivitatea și dorința de a fi în centrul atenției. Femeile care aleg diferite nuanțe de roșu au o poziție de viață activă, merg cu încredere spre victorie și se străduiesc să reușească în toate.

Uleiuri esențiale naturale care mențin pielea tânără și sănătoasă

Violet. Potrivit psihologilor, această culoare este preferată de persoanele emoționale și sensibile, pentru care este important să-și exprime individualitatea. Dacă îți place o astfel de manichiură, atunci cel mai probabil ești o persoană creativă, care trăiește după propriile reguli, care își alege singură  drumul și te concentrezi pe lumea ta interioară. 

Albastru. Nuanțele de albastru sunt asociate cu înțelepciune și mister. Fetele care preferă o astfel de manichiură sunt adesea romantice, visătoare și cred în dragostea adevărată. Persoanele care iubesc această culoare sunt predispuse la reflecții lungi și la introspecție și adesea se cufundă în melancolie.

Vrei să ai părul lung până la talie? Aceste vitamine și minerale îți vin în ajutor

Roz. Când vine vorba despre roz, vorbim despre vise, romantism, tandrețe și feminitate. Femeile care aleg o astfel de manichiură adoră să flirteze. De asemenea, psihologii cred că femeile adulte, care preferă culoare roz, rămân, adesea, copii în adâncul sufletului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel