Ce spune Antonescu despre acuzațiile lui Băsescu la adresa lui Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președintele PNL, Crin Antonescu,  a răspuns acuzațiilor lansate, duminică seara, de președintele Traian Băsescu la Jocuri de Putere.

"Nu sunt parte și nu am fost parte a unei lovituri de stat și am toate șansele la Președinție. Discuția e reprezentativă pentru mandatele lui Traian Băsescu. O multitudine de adevăruri teoretice cu foarte multe minciuni concrete. De exemplu, aceea că în România a avut loc o lovitură de stat. De exemplu aceea că domnia sa a fost suspendat șn 2012 pentru că scăzuse în sondaje.

Nu toți mogulii au fost adversarii domnului Băsescu. Vreme de cel puțin  patru ani Sorin Ovidiu Vântu l-a susținut copios pe domnul Băsescu. 

Domnul Sebastian Ghiță ne spune domnul Băsescu e un mogul toxic, ceea ce e adevărat și din punctul meu de vedere, și care  a făcut foarte multe afaceri cu statul. Dar uită domnul Băsescu să ne spună că cele mai multe afaceri ale domnului Ghță au fost făcute pe vremea guvernelor PDL și cele mai multe au fost făcute pe zona de securitate națională.

Citește și: Traian Băsescu- Victor Ponta va fi coleg de cameră cu Adrian Năstase

Referitor la afirmațiile președintelui la adresa lui Victor Ponta că acesta este profund cortupt, președintele PNL a declarat că: 'Nu ar fi deloc bine ca domnul Ponta să devină președinte, dar atunci când președintele în exercițiu formulează în mod repetat și apăsat acuzația de corupție, cred că ar trebui să se adreseze organelor judiciare. Cred că ar trebui să facă o plângere penală sau să sesizeze DNA.

„În ceea ce-l priveşte pe Klaus Iohannis, eu l-am promovat. Eu l-am promovat pe Iohannis în timp ce domnul Băsescu înmugureşte clasa politică cu Elena Udrea şi Gheorghe Ştefan. Iohannis nu vrea să candideze la preşedinţie, dar eu îi prevăd un viitor luminos în politică. Nu-l ajută susţinerea lui Băsescu pe Klaus Iohannis", a spus liderul PNL la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel