Ce-și amintește Marina, fetița care a supraviețuit accidentului din București: L-a văzut pe NEBUN cum venea. Știe că Raisa a MURIT, erau GEMENE
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 14 ian 2022, 21:33
WhatsApp
Sursă foto: Captură video - Antena 3
Mama fetiței rănite în accidentul produs de un polițist, în București, a refăcut firul evenimentului și a spus ce-și aduce fiica ei aminte despre momentele de groază prin care a trecut, dar și cum a reacționat când a aflat că prietena ei nu mai este în viață.

Chirieac, REVOLTĂ după uciderea fetiței de către polițist: Ăsta e HALUL în care e Poliția Română AZI! Și ministrul nu a ieșit să spună MIAU!

Mama fetiței de 11 ani, rănită în urma accidentului produs de un polițist pe o trecere de pietoni din București, a vorbit despre tragicul eveniment și a dezvăluit că fiica ei a avut un șoc când a aflat că prietena ei a murit. 

Mama fetei cere să se facă dreptate și ca polițistul care a comis oribila faptă să plătească. 

"Din ce mi-a spus copilul meu reies următoarele: că au plecat împreună la școală. Cu zece minute înainte mi-a dat copilul mesaj: Mami, vezi că plecăm la școală. I-am zis: Ok, aveți grijă!

G Ad:

Copilele au plecat, au ajuns la trecerea de pietoni... ele două sunt foarte grijulii și se asigură, pentru că așa au fost învățate, urmărite de noi anterior, știind cum se descurcă.

S-au asigurat, au văzut că nu vine nicio mașină și au pornit pe trecerea de pietoni. La un moment dat, fata mea a văzut cum acest individ se apropia, apărând nu știu de unde, se apropia de trecerea de pietoni și cu cât de apropia de trecerea de pietoni, cu atât acelara mai repede. Fetița mea a zis: Hai să mărim un pic pasul ca să treacă mai repede, pentru că-l vedea pe nebun cum venea și atunci ea nu mai știe decât că a fost lovită la picior și aruncată pe troturar, pe burtă.

Și pe prietena ei a luat-o pe parbrizul mașinii și nu mai știe nimic de atunci. Știe la un moment dat i s-a tăiat filmul câteva secunde, lumea a ajutat-o să se ridice în fund, piciorușul ei era rupt și a trebuit să rămână imobilizată acolo. Un martor m-a sunat să mă anunțe de incident și cam atat știe copilul. Mai mult nu știe ce s-a întâmplat.

Știe că prietena ei a murit, i-am spus și vă dați seama că am fost nevoită să-i spun. Copilul este sedat! A avut o intervenție chirurgicală la picior, este sedată, nu a avut nicio reacție ieri, nici azi, până acum câteva ore când a avut o cădere psihică și s-a pus pe un plâns... mă rog. Eu stau în permanență cu ea, sunt internată cu ea", a declarat mama fetiței rănite, pentru România TV.

Întrebată ce mesaj i-ar transmite ministrul de Interne sau șefului Poliției după tot acest accident, femeia a spus: "Vreau să se facă dreptate! Vinovatul să plătească!".

"Raisa era geamăna Marinei. Ambele erau la fel, parcă erau croite după același tipar"

În plus, femeia a spus că se cunoaște cu familia Raisei, fetița ucisă de polițist și a descris legătura puternică pe care cele două fetițe o aveau. 

"Raisa era geamăna Marinei, fetiței mele! Semănau, atât din punct de vedere fizic, cât și comportamental. Ambele erau niște fetițe extraordinar de cuminți, calculate... nu exista grad de comparație, că una să fie mai agitată decât cealaltă. Ambele erau la fel, parcă erau croite după același tipar. (...) Am luat legătura cu mama Raisei, care a întrebat tot timpul de Marina, cum se simte, ce face. Altceva nu am putut să vorbim mai mult.

Poliția m-a sunat să mă întrebe cum se numește copilul meu, să-i dau CNP-ul și la ce școală este.

Marina a vorbit și cu colegii de clasă, cu doamna dirigintă, cu toată lumea cu care ea are legătură", a mai spus ea.

Mama fetiței rănite a refăcut firul evenimentului de ieri

"Se duceau spre școală! Abia plecaseră de acasă! De unde locuia Raisa și până unde s-a întâmplat evenimentul sunt câțiva zeci de metri, nu era distanță. Au ieșit de pe stradă și erau la trecerea de pietoni să traverseze.

Toate trecerile de pietoni de pe strada aia, de pe bulevardul Laminorului sunt foarte periculoase, pentru că nu sunt semnalizate, ci doar marcate", a mai spus femeia.

În final, aceasta a vorbit și despre starea de sănătate a Marinei și a spus că "este bine, mulțumim lui Dumnezeu. Și operația i-a reușit 100%. Psihic avem de lucrat!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro