Ce sfaturi dă Wizz Air pentru un zbor fără griji
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
wizz-air-pasare
wizz-air-pasare

Pentru un zbor fără griji, Wizz Air le reaminteşte pasagerilor să călătorească inteligent şi uşor alegând cele mai bune opţiuni de bagaje înainte de a ajunge la aeroport.

Cea mai bună alegere a bagajelor pentru vacanţa de vară poate rezulta în economii pentru pasager, o experienţă mai plăcută la bord şi posibilitatea de a reduce greutatea totală a aeronavei. Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager, a declarat: "Wizz Air se mândreşte cu faptul că menţine un nivel ridicat de confort pentru pasageri în timp ce asigură cele mai bune tarife. Recomandăm pasagerilor noştri să evite taxele mai mari de la aeroport aderând la politica noastră de bagaje. În momentul în care îşi fac bagajele pentru vacanţă, pasagerii ar trebui să se gândească în avans şi să rezerve bagajul mare de cabină sau bagajul de cală la cele mai mici tarife disponibile."

Un singur bagaj de cală pentru o familie

Același oficial Wizz Air a adăugat: "Familiile şi grupurile pot călători inteligent prin înregistrarea unui singur bagaj de cală (pornind de la 68 RON), lucru posibil datorită faptului că Wizz Air permite un bagaj de generos de 32 de kg. Bagajul mic de cabină (până la 42x32x25cm) poate fi transportat la bord gratuit, iar bagajele mari de până la 56x45x25cm sunt disponibile începând de la 45 RON. Pentru pasagerii care aleg să călătorească cu bagajul mare de cabină Wizz Air a ridicat restricţiile de greutate pe timpul verii. Bunurile cumpărate din aeroport după controlul de securitate sunt permise în continuare în cabină, gratuit. Aşteptăm cu nerăbdare să transportăm un număr mare de pasageri care călătoresc inteligent către una dintre destinaţiile noastre de vară."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel