Ce se va întâmpla la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. Chirieac: Sunt candidați care ar putea să facă saltul calitativ în București!
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre numele care se știu până acum, anunțate pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei.

"Domnul Ciolacu poate că nu și-o mai dorește pe doamna Gabriela Firea, dar a întrebat cineva ce vrea doamna Gabriela Firea care este în continuare președintele organizației PSD București? Dacă dorește să candideze la Primăria Generală poate să facă lucrul acesta! Din capul locului eu aș saluta acești noi candidați la Primăria Generală a Capitalei. În special domnul Robert Negoiță este cel care a dovedit în trei mandate la Sectorul 3 că o parte din București poate fi la nivel de oraș european. Din informațiile mele, din nefericire pentru bucureșteni, am înțeles că ar dori să rămână acolo (n.r. la Primăria Sectorului 3).

Domnul Sebastian Burduja este un tânăr politician cu educația corespunzătoare... Stanford, două masterate la Harvard, doctoratul îl face la ASE... poate constitui o alternativă la actuala conducere de dreapta, ca să spun așa. În același timp, Nicușor Dan are pe persoană fizică un procent foarte important, peste 20%. Să vedem dacă Mihai Enache, candidatul AUR, va rupe ceva, că va rupe din zona PSD! Eu personal nu-l cunosc, înțeleg că face mult cu Caravana Medicală prin țară, probabil că va fi cunoscut mai aproape de începerea campaniei electorale.

Va fi o luptă interesantă cu candidați care ar putea să facă saltul calitativ în București, salt care este atât de necesar. Deocamdată, Primăria Capitalei a blocat tot traficul în zona de Nord a Bucureștiului cu așa zisa bandă de autobuze. Mașinile circulă cinci pe secundă, autobuzul vine o dată la 20 de minute și banda aia rămâne nefolosită. Este o nebunie ce s-a întâmplat în București" a spus Bogdan Chirieac în platoul România TV.

Reamintim că, de curând, a fost inaugurată încă o bandă dedicată transportului public în București. Culoarul dedicat autobuzelor are un kilometru. Începe de la Casa Presei Libere și se încheie în apropiere de Arcul de Triumf. Pe aici, spun responsabilii din administrație, timpul de așteptare se va scurta cu peste 20 de minute pentru călători. În realitate, se creează blocaje iar șoferii sunt tot mai nemulțumiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel