Ce se va întâmpla cu PSD-PNL dacă pierde Cătălin Cîrstoiu alegerile pentru București. ”Succesul are foarte mulți părinți, eșecul e orfan” VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
După Cîrstoiu potopu'?

Bogdan Chirieac, Diana Tache și Mugur Ciuvică s-au reunit ca-n fiecare miercuri la masa discuțiilor, de data aceasta pe marginea șanselor candidaților anunțați până acum la Primăria Capitalei. În centru atenției a fost candidatul comun al coaliției, medicul Cătălin Cîrstoiu:

Diana Tache a făcut următoarea remarcă: Dacă pierde Cătălin Cîrstoiu, de vină este Cătălin Cîrstoiu. Punct. Dacă, să zicem, Cîrstoiu va câștiga, evident că pentru asta trebuie să apreciem "Coaliția Nicu și Marcel". E atât de simplu.

Bogdan Chirieac: Succesul are foarte mulți părinți, eșecul e orfan... nu despre asta vorbim. Eu vă întreb ce se întâmplă pentru alegerile prezidențiale unde ne așteptam la un candidat comun PSD-PNL, că de-aia "s-au căsăorit din interes" - cum a zis Rareș Bogdan.

Mugur Ciuvică: Nu a zis "din interes". A zis "de conivență"!

Diana Tache: Mama și tata ne-au căsătorit. Tata - Klaus Iohannis, mama -  stabilitatea domnului Ciuvică sau ceva, nu? Și s-au căsătorit!

Bogdan Chirieac: Eu cred că mama e Klaus Iohannis și tatăl sunt partenerii occidentali.

Diana Tache: Haideți să rămânem la părinte 1, părinte 2.

Bogdan Chirieac: Da, da, e foarte bine cum ați spus. Deci ce se întâmplă în momentul ăla? Că dacă onorabila coaliție, adunată împreună și sforțată cu asemenea personalități în frunte la organizația de București cum e doamna Firea... și ar pierde dl. Cîrstoiu care are CV totuși (decanul de la Medicină, profesor universitar, director de spital... adică are niște atuuri!) ce se întâmplă cu candidatul la președinție? E clar că nu va mai fi candidat comun, că o să-l bată Simion sau Drulă, doamna Tache!

Diana Tache: Cu ranga, cu ce să-l bată?

Bogdan Chirieac: Cu ce vreți dvs! Îl bate cu ranga dar îl bate la alegeri acolo!

Mugur Ciuvică: Îl bate cu tanga.

Bogdan Chirieac: Dom'le cu ranga, cu tanga, îl bate! Dacă onorabila coaliție nu reușește să-și pună primar general la București, e rău pentru alegerile din toamnă! Hai să n-o mai dăm după cireș!

Discuția a continuat aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel