Ce se întâmplă pe Aeroportul Otopeni în pandemie. Și ne mai mirăm că avem EXPLOZIE de infectări...
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
În plină pandemie, cu gândul că ar putea să-și piardă locurile de muncă din Marea Britanie, mai mulți români au pornit spre Aeroportul Otopeni, joi, dis-de-dimineață. 

Alexandra se numără printre ei. În timp ce tot mai multe județe adoptă măsura obligativității purtării măștilor de protecție și în spațiile deschise, iar în Capitală vorbim de mască pe stradă în Centru Vechi, în Aeroportul Otopeni, nu toată lumea ține cont de pericolul Covid-19. 

20 de persoane în Aeroportul Otopeni 

Astfel că, potrivit celor spuse de Alexandra pentru DC News, nu se mai intră în aeroport ca pe vremuri, ci au accesul permis doar câte 20 de persoane. 

Doar că, dintre aceste 20 de persoane, nu toate poartă mască. Unii țin masca de protecție în mână, cât stau cot la cot cu alte persoane, lucru care poate fi observat și în imagine. 

„Afară nu există coadă și nici distanțare fizică”, a declarat tânăra pentru DC News.

Masca de protecție, opțională 

Aceeași situație a găsit Alexandra și la poartă, în aeroport. „În aeroport, la poartă, iar nu există distanțare fizică și masca e opțională”, a completat ea. 

Asta nu înseamnă însă că regulile nu sunt sau că angajații nu atrag atenția cetățenilor să le respecte. Pur și simplu, unii se fac că nu aud sau își țin masca sub nas. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel