Data publicării:

Ce se întâmplă la Aeroportul Brașov. De ce DAN AIR a vrut să suspende zborurile / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Florin Răvdan - DC News
Foto Florin Răvdan - DC News
Directorul general al DAN AIR a vorbit despre problemele de la Aeroportul Brașov.

Matt Ian David, directorul general al companiei DAN AIR, a explicat care a fost problema de pe Aeroportul Brașov ce a determinat luarea în calcul a suspendării zborurilor.

Potrivit acestuia, proiectul noului aeroport nu a prevăzut și amenajarea unor spații pentru tehnicienii care trebuie să se ocupe de mentenanța aeronavelor, după fiecare zbor.

„Nu înțeleg de ce. Aceste servicii sunt plătite de linia aeriană, nu de aeroport. Ei trebuiau doar să aibă un spațiu cu energie electrică și internet, unde să stea tehnicienii și aparatura lor. Nu era niciun cost suplimentar pentru aeroport. Dar nu a fost prevăzut un astfel de spațiu.

De aceea noi trebuie să zburăm de la Brașov la București, pentru a asigura verificarea aeronavelor. Am înțeles că va fi adus un container, unde echipa tehnică plătită de DAN AIR o să își desfășoare activitatea”, a spus Matt Ian David, directorul general al DAN AIR la Biz Brașov.

Youtube video image

VEZI ȘI      -      EXCLUSIV  Aeroportul Brașov Ghimbav a fost inaugurat. Ce nu s-a văzut la tv, interviuri exclusive (VIDEO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel