Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat pe carne. Trucul simplu al marilor bucătari
Nimic nu ne compară cu o bucată de carne fragedă şi gustoasă. Marii bucătari se folosesc de un truc simplu pentru ca friptura lor să iasă mai fragedă. Puteți obține aceeași carne fragedă și gustoasă cu un simplu ingredient, bicarbonat de sodiu.
Iată ce trebuie să faceţi:
Pasul 1
Pregătiți carnea.
Pasul 2
Presărați bicarbonatul peste carnea crudă. Folosiți aproximativ o lingură la 450 grame de carne.
Pasul 3
Lăsaţi bicarbonatul carne cel puţin o oră.
Pasul 4
Clătiți bine carnea, apoi uscați-o cu șervețele de hârtie.
Pasul 5
Continuați cu rețeta dvs.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol