Data publicării:

Ce se întâmplă cu parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca. Afacerile continuă, în ciuda faptului că milionarul e reținut / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca
Călin Donca a transmis un nou mesaj privitor la situația în care se află parcurile fotovoltaice.

Călin Donca, omul de afaceri reținut de DIICOT pentru constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, a transmis un nou mesaj, pe Instagram, despre situația în care se află parcurile sale fotovoltaice în care au investit bani numeroși români, printre car și Dorian Popa.

„Am început lucrarea de racordare a punctului de conexiune aferent parcului fotovoltaic S6, 7, 8, 9 și 10.

Proiectul a fost avizat la Der (Electrica) și implică un traseu de aproximativ 900 de metri, care presupune atât foraj dirijat DN 1 cât și lucrări de săpături mecanizate și manuale pentru traseul cablului de medie tensiune.

Se va monta cablul conform avizului și proiectului tehnic, iar în cadrul lucrărilor se va înlocui și un stâlp existent din linia existentă, alături de alte operațiuni necesare investiției.

Astăzi, am început cablarea parțială pentru astuparea șanțului, iar continuarea acestui proces este planificată pentru zilele de sâmbătă, luni și marți, cu scopul de a finaliza montarea cablului. Apoi, conform procedurilor cu Electrica vom face finalizarea și recepția racordării.

Aceasta este o operațiune complexă și bine coordonată, care va contribui la dezvoltarea parcului fotovoltaic S6, 7, 8, 9 și 10 către o lume mai curată și sustenabilă“, se arată într-un mesaj de pe pagina de Instagram a omului de afaceri

După ce Călin Donca a fost reținut de DIICOT, Orianda, soția acestuia, a întâmpinat dificultăți în îngrijirea celor cinci copii ai familiei. Acest lucru a fost povestit de Teodor Cârnaț, avocat și apropiat al familiei Donca, care a spus că soția omului de afaceri a fost nevoită să se împrumute la prieteni pentru a putea întreține familia.

CITEȘTE ȘI        -        Ce note lua Călin Donca la școală. Imagini virale cu catalogul: Am primit 4 de 2 și am rămas corijent, singurul corijent din clasă / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel