Ingredient
- 4 pahare de apă
- 1 pahar de mălai
- 1 praf de sare
- 1 lingură de unt (pentru gust)
Vezi și: Prăjitura Petre Roman: Rețeta surpriză a zilei. Este bestială!
Cum se prepară
Pune apa la fiert iar când dă în clocot, toarnă în ploaie mălaiul și amestecă continuu cu un tel, să nu se formeze cocoloașe, scrie paginidebucate.ro. Ține mămăliga pe foc mic spre potrivit până se îngroașă și începe să se desprindă de marginile cratiței sau ceaunului. Răstoarnă mămăliga într-un bol larg sau pe un fund de lemn, apoi servește-o cu poftă alături de mâncarea preferată. Nu uita să adaugi sare când pui apa la fiert. Pentru un gust mai plăcut adaugă și câteva cubulețe de unt.
Vezi și: Cum faci GĂLUȘTE PUFOASE. Rețeta clasică: Așa nu-ți vor ieși tari niciodată
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cei mai periculoși șoferi. Titi Aur: Dacă le zici ceva, mănânci bătaie fizic / video
- Ramona Păuleanu, soția avocatului Adrian Cuculis, este însărcinată din nou
- Ce să faci dacă poți economisi pe lună 100 de lei. ”Dacă atât poți tu să economisești, este o sumă foarte mare”
- A murit Daniel Barbu. Ministrul fusese atacat fizic pe vremea lui Băsescu / update
- Mircea Coșea despre impozitarea progresivă: ”în luna ianuarie au intrat în faliment peste 3000 de companii”
- BANCUL ZILEI: Vizită la ospiciu
- Declinul calității în educație. Prof. univ. dr. Emil Păun: Ce nu spune evaluarea PISA și de ce au fost rezultate slabe la simulări / video
- Un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia, costă cât o garsonieră în București. Încă o dovadă că prețurile din România au luat-o razna
- Elevii vor să desființeze „bacul”. Prof. Emil Păun, reacție: Copiii spun lucruri trăsnite
- De ce trebuie să eviți caserolele și sticlele din plastic. Dr. Radu Țincu, avertisment: Tulburări în dezvoltarea copiilor și adolescenților