Ce scrie presa internațională despre Andrew Tate: Îi place să trăiască în țări „în care corupția e accesibilă”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Arestul fraților Tate a fost prelungit. Cât vor mai rămâne după gratii?Inquam Photos / George Călin
Arestul fraților Tate a fost prelungit. Cât vor mai rămâne după gratii?Inquam Photos / George Călin
Curtea de Apel București a respins contestațiile formulate de frații Tate, iar cei doi rămân în închisoare.

Curtea de Apel București a respins recursul lui Andrew Tate și a hotărât ca acesta să rămână în arest în timp ce ancheta privind crima organizată continuă, scrie The Guardian.

Tate, în vârstă de 36 de ani, fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, și două suspecte românce au fost arestați de procurori la 29 decembrie, fiind suspectați de trafic de persoane, viol și formarea unui grup de crimă organizată pentru exploatarea femeilor. Ambii bărbați au negat faptele greșite.

„Sunt foarte dezamăgit – măsura mi se pare excesivă”, a declarat avocatul fraților, Eugen Vidineac, după sentință.

Până acum au fost sechestrate 15 mașini de lux și peste 10 proprietăți sau terenuri. De asemenea, DIICOT a declarat că bunurile au fost confiscate pentru a preveni disimularea lor, pentru a ajuta la plata anchetei și pentru a plăti daune victimelor dacă suspecții sunt condamnați.

VEZI ȘI     -     O colaboratoare a fraților Tate, despre Andrew: Un om deosebit! Nu vreau să intru în teoria conspirației, dar realitatea e alta / video

Îi place să trăiască în țări „în care corupția e accesibilă”

Tate, care deține atât cetățenia americană, cât și cea britanică, și-a câștigat notorietatea uriașă pentru remarcile misogine și discursurile instigatoare la ură, provocând temeri larg răspândite că videoclipurile sale ar duce la radicalizarea tinerilor în mediul online. El a spus că femeile sunt parțial responsabile pentru violența împotriva lor.

Într-un podcast de anul trecut, el a spus că a început să facă bani convingându-și prietenele să facă videochat și să împartă profitul cu el. Acesta a mai precizat că s-a mutat în România pentru că îi place să trăiască în țări „în care corupția e accesibilă”.

Acesta fost interzis de pe toate platformele importante de socializare, dar contul său de Twitter – care are 4,4 milioane de urmăritori – a fost restabilit la sfârșitul anului trecut, după ce Elon Musk a preluat compania.

CITEȘTE ȘI     -     Elon Musk a elucidat misterul petrecerii de Halloween de la Castelul Bran. Ce spune despre Andrew Tate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel