Data publicării:

Ce scrie presa din Italia după meciul excelent al lui Drăgușin. 2024 Radu Drăgușin va bate recordul absolut deținut de Adrian Mutu

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Radu Drăgușin, fundașul de doar 21 de ani al Genovei, a reușit ieri să încurce liderul Inter Milano.

Genoa a remizat 1-1 pe teren propriu cu Inter, mare favorită. Golul genovezilor a fost marcat de românul Radu Drăgușin. 

Potrivit Digi Sport, jurnaliștii italieni au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Drăgușin: ”Când avantajul `Nerazzurrilor` părea bătut în cuie, Radu Drăgușin a dat lovitura, a străpuns brațele lui Sommer și a restabilit egalitatea la pauză.

Drăgușin a doborât un record. Când totul indica spre 1-0 la pauză, centrarea lui Gudmundsson din corner a venit și, cu o execuție rapidă, Drăgușin a făcut 1-1, grație și unei reacții reproșabile a lui Sommer.

Fundașul român a marcat și este primul gol primit de Inter în acest sezon plecat de la un corner”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb.

Transferul lui Drăgușin, dacă nu în această iarnă cu siguranță în vara anului viitor e iminent. Presa din Italia vorbește de oferte venite pentru Drăgușin de la cluburi foarte importante din Premier League, precum Newcastle sau Tottenham.

Prețul pentru care Genoa e dispusă să se despartă de fundașul internațional român este cel puțin 30 de milioane.

Deși impresarul lui Drăgușin a admis că există diferite politici de marketing iar suma pentru care Drăgușin va pleca e puțin mai mică decât cele vehiculate în presă, ne așteptăm ca în 2024 Drăgușin să bată recordul lui Adrian Mutu și să fie cel mai scump jucător român din istorie.

Amintim că Adrian Mutu se transfera pentru 19 milioane de euro, de la Parma la Chelsea, în anul 2004. Mutu e de atunci cel mai scump transfer al unui fotbalist român din istorie. Tot în 2004 se transfera și Chivu de la Ajax la AS Roma pentru 18 milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel