Ce şanse primesc toate zodiile până pe 28 octombrie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la lilartsy, Pexels
Fotografie de la lilartsy, Pexels
Fiecare dintre noi, indiferent de zodie, are șansa să facă o schimbare pozitivă în viața sa până pe 28 octombrie. 

Jupiter își continuă tranzitul prin semnul Berbecului. Începând cu data de 28 iulie va retrograda, iar pe 28 octombrie se va întoarce în Pești. 

Acest tranzit este unul dintre cele mai importante ale anului 2022. Pentru că poate aduce o viață nouă, o schimbare radicală și o îmbunătățire a unui domeniu. Bineînțeles, pe repede înainte, așa cum îi place primului semn al zodiacului. Și cu o doză serioasă de încredere.

Am ales ca, din când în când, să mai ofer un reminder cititorilor noștri de cum le influențează Jupiter viața până la finalul lui octombrie. Unii poate simt deja influența, alții poate au nevoie de un mic bobârnac astrologic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Schimbarea atitudinii este cea care îți va influența viața. Jupiter îți amplifică și ce este bun și ce este rău. Poți lansa un proiect, pe toate planurile. Dar te poți confrunta și cu greșelile trecutului. Ai șansa de a le rezolva odată pentru totdeauna. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei fi permanent într-o cursă contra cronometru. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, vei face alianțe riscante cu unele persoane apărute de nicăieri, vei fi obligat să renunți la unele idei fixe. Vei găsi soluții din mers. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei cunoaște oameni noi, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă variantă a vieții. De asemenea, vei participa la unele evenimente pe sufletul tău. Unii prieteni vor rămâne în jurul tău, alții nu.

Rac/Ascendentul în Rac

Este cazul să te decizi dacă vrei să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau dacă poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. 

Leu/Ascendentul în Leu

Succesul va fi direct proporțional cu cantitatea de lucruri noi învățate. Trebuie să fii atent să nu te implici în proiecte înșelătoare sau să faci parteneriate cu oameni nepotriviți. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. 

CITEŞTE PREVIZIUNILE PENTRU CELELALTE ZODII PE ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel