Ce saltele preferă, mai nou, românii. Cum s-au schimbat tendințele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Românii par să-și fi schimbat radical preferințele în materie de saltele, spune unul dintre producătorii prezenți la târgul de mobilă de la Romexpo, "BIFE-SIM 2013".

Ce saltele preferă oamenii din România?

"În ultima vreme asistăm la o modificare de mentalitate în rândul românilor, care sunt din ce în ce mai bine informați și caută calitatea. Se caută saltelele cu arcuri împachetate individual, cu memory foam, de obicei duble. Cu huse aromate, spre exemplu cu ilang-ilang, în general din bumbac.

Prețul pentru o astfel de saltea dublă variază între 1.500 și 2.000 de lei, în timp ce o saltea simplă costă între 600 și 800 de lei.

Saltelele ieftine se găsesc în fiecare hypermarket. Te duci să îți iei alimente și găsești și saltele. Însă prețul scăzut reflectă și o calitate îndoielnică", ne-a spus Sorin Ifrim, director de vânzări la Geladi.

Între 17 și 21 septembrie, la Romexpo, are loc cel mai mare târg de mobilă din România, "BIFE-SIM 2013". Peste 300 de producători, importatori și distribuitori de mobilă din Romania și din străinătate expun spre cumpărare mii de modele realizate în stiluri dintre cele mai diverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel