
Chiar dacă nu aveți aer condiționat, există o mulțime de modalități care vă ajută să vă păstrați dormitorul răcoros. Experții au dezvăluit cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Experții spun că o saltea potrivită poate ajuta la reglarea temperaturii patului. Jonathan Warren, director la Time4Sleep, a spus că o saltea cu un conținut ridicat de umpluturi naturale cum ar fi lână, bumbac sau bambus, poate fi o alegere excelentă pentru persoanele care se chinuie să doarmă din cauza căldurii. Acest lucru se datorează faptului că sunt mai reci și în mod natural hipoalergenice.
În timp ce păstrarea cearșafurilor curate este deosebit de importantă dacă suferiți de alergii, utilizarea diferitelor tipuri de cearceafuri poate fi benefică pentru cei care se luptă cu căldura. Lucy Ackroyd, șeful de design la Christy England, a spus că cearșafurile din bumbac pur sunt respirabile și vă pot ajuta la reglarea nivelului de umiditate a temperaturii atunci când dormi, Practic, fereşte corpul de umezeala în urma transpiraţiei excesive.
Nu deschide fereastra la orele amiezii
De asemenea, jaluzelele și perdelele pot ajuta atunci când vine vorba de controlul temperaturii. Jason Peterkin, director la 247 Blinds, a spus că „o cameră orientată spre sud va beneficia de materiale mai groase, termice, pentru a ajuta la menținerea temperaturii.” Dar dacă doriți să blocați complet lumina soarelui, atunci ar trebui să optați pentru jaluzele opace, spune Jason. Deschiderea ferestrei ar putea să nu fie cel mai bun lucru, spune un expert. Adam Pawson de la Safestyle a spus că, la fel ca jaluzelele, alegerea de a avea fereastra deschisă depinde de direcția în care este orientată fereastra. Dacă atunci când deschizi fereastra, mai ales la orele amiezii, simţi că îţi intră tot soarele în casă iar podeaua începe să frigă după doar câteva minute, e mai bine s-o închizi şi să tragi draperiile.
Stinge becurile şi închide aparatele electrice de care nu ai nevoie
Aparatele şi dispozitivele electrice din casă emană căldură, toată lumea ştie. De aceea, pe timpul nopţilor de vară, evită să adormi cu televizorul aprins sau măcar programează-l să se stingă cât mai repede posibil. Astfel, vei simţi că aerul din cameră e mai respirabil iar atmosfera nu mai e la fel de încărcată. Alison Jones, expert în somn la Sealy, spune că oprirea aparatelor electrice poate ajuta, realmente, la un somn odihnitor. „Nu numai că prea multă tehnologie înainte de culcare este dăunătoare pentru ochi, dar poate influența și temperatura unei camere. Prizele electrice oferă o cantitate surprinzătoare de căldură și pot fi dăunătoare somnului tău. Opriți orice priză care nu este necesară pe tot parcursul nopții pentru a ajuta la scăderea temperaturii camerei”, a declarat aceasta potrivit Living Clean.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De la ce vine porecla lui "Farmazon". Adrian Porumboiu: "Buzatu e homeless comparativ cu el"
- Ce trebuie să facă toți șoferii la fiecare 6 secunde. Titi Aur: Toate testele au demonstrat. Ar trebui învățat în școala de șoferi
- ”Luna Neagră”, în semnul Fecioarei în octombrie. Oportunități inedite. HOROSCOP: E un moment excelent
- Ce spunea avocatul lui Dumitru Buzatu despre scopul ascuns al marilor dosare care apar în preajma alegerilor: Lucrurile încep să se agite
- Marina Almășan și fosta soție a lui Victor Socaciu, la cuțite! Au trecut de la acuze la amenințări
- Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer. ”Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane”
- Scene șocante în Constanța. Fiul unei procuroare DNA și-a împușcat un prieten, după ce a fost înjunghiat
- Marcel Boloș spune la ce taxe noi nu poate renunța guvernul: "Nu le putem tolera la infinit"
- UE ar putea permite importurile de gaze din Rusia. Ce scoate la iveală un proiect al platformei energetice, obținut de Politico
- Italia dă în judecată Austria, care-i blochează camioanele. ”Acest guvern va pune capăt acestei ruşini. Aroganță politică”