Ce putea să facă Radu Mazăre la referendum și n-a făcut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mazare
mazare

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, se mândrește cu faptul că la Mamaia s-a votat în proporție de 75%, lăudând prestația manechinelor care, în opinia  edilului, au ”făcut toată treaba”, reproșându-și faptul că nu și-a condus alaiul și în alte zone ale țării.

După o zi destul caniculară, în care românii au fost chemați la urne pentru a decide demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu, primarul Constanței, Radu Mazăre, a lăsat de-o parte politica, pentru a ieși pe plajă și pentru a profita de vântul tocmai bun pentru sportul său preferat - Kiting.

Despre rezultatul referendumului, Radu Mazăre a sintetizat foarte scurt: "Am pierdut pe mâna ungurilor şi a boicotului lui Băsescu”.

În schimb, edilul de la malul mării a ținut să laude fetele pe care le-a însoțit la secția de votare, în prima jumătate a zilei de ieri, menționând locul fruntaș pe care l-a obținut stațiunea Mamaia la prezența la vot.  ”Ştii unde s-a votat cel mai bine din toată România?! În Mamaia au votat 75%. Manechinele au făcut toată treaba... Ai văzut că au făcut treabă!”, a mai adăugat Mazăre, citează Realitatea.net.

În opinia primarului municipiului Constanța, dacă ar fi lansat o acțiune similară și în alte zone ale țării în ziua referendumului, scorul de la consultarea populară ar fi fost cu totul altul. ”Cred că trebuia să le duc şi în restul ţării...", a comentat Radu Mazăre, în continuare.

Câteva zeci de domnișoare, îmbrăcate în costume de baie asemănătoare, cu buletinul pus la bikini și însoțite de primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-au prezentat, duminică, în grup la o secție de votare din Mamaia, pentru a-și exprima opțiunea pro sau contra la referendumul organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel