Data actualizării:
Data publicării:

Ce poreclă a primit Meghan Markle. Unchiul său, dezvăluiri neașteptate: Toți am fost uimiți. Cum poate fi adevărat?

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
Unchiul lui Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre ducesa de Sussex. 

Meghan Markle a fost una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe, dar odată cu intrarea în Familia Regală, a fost nevoită de renunțe la cea mai mare pasiune a ei. 

Unchiul ducesei de Sussex a povestit cum a reacționat mama ei, Doria Ragland, când a auzit că fiica ei va deveni prințesa și se va căsători cu fiul Prințului Charles. 

Mai mult, acesta a dezvăluit ce poreclă avea Meghan Markle când era mică, poreclă pe care o folosește și acum. Mai exact, potrivit lui, Ducesei i se spune "mica mea floare".

Joseph Johnson a mai dat detalii din copilăria lui Meghan și a oferit jurnaliștilor de la tabloidele britanice, fotografii rare de când era mică. De asemenea, a vorbit despre uimirea ei când a aflat că se va căsători cu un membru al familiei regale din Marea Britanie, și anume prințul Harry.

"Toți am fost cu adevărat, cu adevărat uimiți. Șocat. Mai ales Doria. Era atât de încântată. Spunea doar "mica mea floare!" Cum poate fi adevărat? Incredibil! Floarea mea va fi prințesă, wooh-wooh-wooh!", a povestit Joseph Johnson, potrivit Mirror

Ce porecle au Kate Middleton și Prințul William

 

Prințul William și si soția lui Kate Middleton își spun cum le vine la gură. De exemplu, ducesa i se adresează lui William cu apelativul „chel”. În schimb, William o strigă pe Kate sub numele de „DoD” – care este prescurtarea pentru ducesa de Dolittle – sau „Poppet”.

Ce porecle are Regina Elisabeta

 

În anii 1950, ca tânără femeie la începutul domniei sale, Elisabeta a fost descrisă ca o "regină de basm" plină de farmec.

Potrivit unui sondaj YouGov din ianuarie 2014, Regina a fost cea mai admirată persoană din Regatul Unit cu 18,74% dintre respondenți spunând că ea era persoana pe care o admirau cel mai mult, cu cel mai mare procent dintre toți candidații. 

La nivel internațional, ea a fost a 17-a în topul celor mai admirate persoane din lume.

Regina Elisabeta a avut de-a lungul vieții două porecle, puse de membrii familiei. Una dintre ele este Lilibet și cea de-a doua este Shirley Temple. 

Povestea "Lilibet"

 

Nu sunt mulți cei care știu povestea numelui "Lilibet", încă acesta are o semnificație aparte pentru Regina Elisabeta. 

Povestea poreclei a început încă din copilăria Reginei, când aceasta nu putea să-ți pronunțe corect numele, așa că tatăl ei, Regele George al VI-lea, i s-a adresat exact așa.

"Lilibet este mândria mea, Margaret (n.r. sora Reginei) este bucuria mea!", a spus la acea vreme Regele George.

Porecla a fost preluată și de Prințul Philip, care a fost și ultima persoană care i s-ar fi adresat cu acest apelativ de alint Reginei.

Povestea "Shirley Temple"

 

Porecla "Shirley Temple" provine de la unchiul Elisabetei, Edward, cel care a abdicat și cel datorită sau din cauza căruia ea a devenit Regină. 

El a numit-o "Shirley Temple" pentru că era „o fetiță dolofană cu părul creț", atunci când era copil. 

Mai mult, numele este inspirat de actrița americană Shirley Temple, considerată un copil-minune și care a avut un succes deosebit în filmele jucate de ea în perioada copilăriei. Este actrița din istoria cinematografiei despre care se afirmă că a jucat cel mai bine rolurile de copil.

Porecla amuzantă pe care i-au pus-o copiii Prințului William, adică strănepoții Reginei

 

Kate Middleton a dezvăluit într-un interviu televizat din anul 2016 că fiul cel mare al lor, prințul George, îi spune Reginei "Gan Gan". 

"George are doar doi ani și jumătate și el o numește Gan Gan. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor atunci când mergem și rămânem și asta arată doar dragostea pentru familia ei", spunea Kate Middleton atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel