Ce plante ajută la purificarea aerului din cameră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Plantele de cameră, pe lângă faptul că oferă o pată de culoare în orice locuință, purifică aerul din interior, lăsând, totodată, o atmosferă ușor respirabilă și aromată.

Iată, potrivit clicksanatate.ro, doar câteva dintre aceste plante cu efect miraculos pentru aerul din cameră:

Aloe Vera. Poate fi o alegere perfectă pentru fereastra din bucătărie sau dormitor. Purifică aerul, mai ales după ce se folosesc produse chimice de curățat sau zugrăvit casa și are și proprietăți de vindecare a rănilor și arsurilor.

Planta Păianjen, plantă spectaculoasă, extrem de benefică pentru aerul din cameră. Este excelentă mai ales dacă ai animale și elimină benzenul, monoxidul de carbon și alte substanțe conținute în tapițeriile de piele sau în mochete.

Gerbera lasă o atmosferă ușor respirabilă și aromată, fiind perfectă pentru dormitor sau camera unde stau hainele. Are nevoie de multă lumină și combate cu succes toate substanțele conținute în produsele de curățat casa.

Limba soacrei (Sansevieria) elimină cu succes diverse substanțe care se ascund în hârtia igienică, șervețele și alte produse intime. Este o plantă excelentă pentru baie.

Mini iazuri, idei fascinante pentru un plus de farmec grădinilor și teraselor - Galerie foto

Iedera dracului, rezistentă la întuneric, este ideală pentru garaj sau alte locuri pline de substanțe puternice. 

Crizantema, o plantă care adoră lumina, este un purificator natural al substanțelor din plastic și detergenți.

Azaleea, plantă perfectă pentru camera de zi sau dormitor, absoarbe vaporii cu substanțe care încă umblă în aerul dintr-o cameră recent zugrăvită. Se poate pune chiar și în locurile unde se păstrează gălețile pentru zugrăveală sau alte substanțe pentru reparările din casă. 

Iedera, cu acea culoare intensă de verde, arată excelent pe birou sau în locul unde lucrezi, reduce depunerea de praf și alte bacterii care umblă în aer.

Feriga, o alegere perfectă pentru înfrumusețarea camerei de zi, mai ales că lasă o atmosferă veșnic proaspătă și curată.

Crinul alb preferă umbra, necesită udarea o dată pe săptămână, dar elimină cele mai comune substanțe din casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel