Ce PENSIE are Maria Băsescu. Incredibil! Atât îi OFERĂ statul fostei Prime Doamne a României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
S-a aflat ce pensie încasează Maria Băsescu, fosta Primă Doamnă a României. 

La 69 de ani, Maria Băsescu este una dintre cele mai discrete dintre Primele Doamne ale României, iar cât Traian Băsescu a ocupat funcția de președinte al României, timp de 10 ani, ea i-a fost aproape. 

Acum s-au aflat detalii despre veniturile celor doi, cât încasează lunar fostul preşedinte, dar şi ce pensie ia lună de lună Maria Băsescu. 

Ce pensie au cei doi soți Băsescu

Din declaraţia de avere, se ştie că fostul preşedinte beneficiază de o pensie care i-a adus în ultimul an fiscal aproape 13.000 de euro, de aproape zece ori mai mult decât pensia soţiei de 1.350 de euro. Maria Băsescu primeşte o pensie minimă - 700 de lei lunar.

În plus, cei doi soți au două terenuri în București, ambele închiriate de la Primăria Capitalei, un apartament de 250 de mp, cumpărat în anul 2003 și dețin și două mașini, un Ford B-Max şi o Dacia Duster.

Pe lângă acestea, fostul preşedinte se laudă şi cu bijuterii, ceasuri şi tablouri în valoare de 171.000 de euro. Despre conturile bancare, Traian Băsescu deţine împreună cu soţia zece conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 250.000 de euro. Adevărata avere a fostului preşedinte se regăseşte în hârtii, întrucât aceste deţine mai multe titluri de stat la Ministerul Afacerilor Publice care în total valorează 444.000 de euro, scrie adevarul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel