Soția arbitrului de la Real-Juventus, amenințată cu moartea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Decizia arbitrului englez Michael Olivier de a acorda penalty pentru gazde în prelungirile meciului respectiv îi aduce numai probleme. Și soția acestuia a fost amenințată.

Michael Oliver a aju nsprincipal într-un mod pe care, în mod clar, nu l-a dorit. Arbitrul englez care a dictat penalty pentru gazde în prelungirile meciului Real Madrid - Juventus Torino, la scorul 0-3, are mari probleme. Nu doar prin prisma criticilor aduse de cunoscutul internțional italian Gainluigi Buffon ori de presa din ”Cizmă”. Reamimtim că, urmare a loviturii de pedeapsă transformată în gol de  portughezul Cristiano Ronaldo, Real s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal.

[citeste si]

Poliția anchetează

Nu doar Michael Oliver are de tras după faza respectivă. Soția sa, Lucy Oliver, cre este, la rândul ei, arbitru, a primit amenințări repetate. Este și motivul pentru care poliția britanică a decis să înceapă o anchetă. Numărul de telefon al domamnei Oliver  fost descoperit de suporteri pe un site de socializare și aceștia s-au răzbunat cum au putut. Lucy Oliver  postat poze cu diverse stadioane. În dreptul arenei Santiago Bernabeu, unde joacă Rel Madrid, a scris ”Nu e rău”. Fanii italieni au creat de aici o adevărată teorie a conspirației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel