Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Instagram @simonahalep
Instagram @simonahalep
Miercuri, Simona Halep a spus „da” în fața ofițerului stării civile, căsătorindu-se civil cu Toni Iuruc, după o relație de mai bine de doi ani. Cei doi și-au unit destinele la Constanța.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta - este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep, miercuri, în ziua în care se căsătorește.

Mesajul a fost comentat de sute de persoane, care îi urează sportivei „Casă de piatră”.

„Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire și dragoste!!”, a comentat o internaută. Alta a scris: „Așa să fie cea mai frumoasă zi din viața ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înțelegere și răbdare!”

 

Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie

În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona Halep ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona Halep și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Simona Halep, „dată de gol” de Ilie Năstase

Ilie Năstase, unul dintre apropiații Simonei Halep, a fost cel care a vorbit în premieră despre căsătoria tinerei. La revenirea în țară după participarea la US Open, Simona Halep a confirmat evenimentul.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r - față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă", declara Simona Halep.

Simona Halep le-ar fi transmis invitaților că va fi o nuntă fără dar și că pot aduce doar cadouri simbolice.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel