Data publicării:

Ce NU trebuie să faci de Black Friday

Autor: Covrig Roxana | Categorie: Stiri
WhatsApp
black_dridayadadkada_07719400
black_dridayadadkada_07719400
Ziua reducerilor de până la 90% se apropie. Black Friday va fi în 29 noiembrie și mulți români o așteaptă cu banii puși deoparte. Febra reducerilor ar putea transforma această zi într-un eșec. Site-ul Yoda a subliniat lucrurile pe care nu trebuie să le faci pentru ca Black Friday să fie un succes.

Nu-ți face o listă prea lungă de cumpărături! Reducerile pot determina multe persoane să cumpere produse de care nu au nevoie doar pentru că sunt ieftine. Sfatul este să vă stabiliți un buget și o listă cu produse. Una realistă! Strângeți bani din timp, pentru a nu intra în datorii sau face credite. Reducerea la produsele cumpărate s-ar putea regăsi în dobânda plătită la bancă.

Nu te uita pe un singur site și nu te repezi să profiți de prima reducere pe care o vezi. În general, de Black Friday, oamenii cumpără primul produs pe care-l văd redus și pe care și l-ar dori. Dacă nu-l cumpără atunci îl pot pierde. Însă, vă puteți face o listă cu site-urile participante și puteți deschide mai multe tab-uri înainte de ora 24, pentru a verifica rapid și alte reduceri.

Nu exagera cu energizantele și cafeaua. Unele magazine își anunță reducerile de seara, altele de la miezul nopții sau de la ora 1:00, 4:00 sau chiar 8:00.

Nu lăsa cumpărăturile pe ultima sută de metri! Fă-ți din timp cont pe toate site-urile pe care crezi că le vei vizita în noaptea de Black Friday.

Nu te enerva! Mai mult ca sigur vor fi site-uri care vor avea probleme sau vor pica de tot din cauza numărului ridicat de vizitatori. Produsele, mai ales cele care reprezintă cu adevărat o ofertă foarte bună, se vor da imediat. Dacă ratezi ofertele din noaptea de joi spre vineri, mai poți încerca de dimineață, când se vor deschide și alte site-uri.

Nu te limita la produse IT, electronice și electrocasnice. Reducerile de Black Friday cuprind tot ce vrei, de la jucării pentru copii, la excursii sau îmbrăcăminte. Poți rata o ofertă importantă.

Nu lua în considerate doar magazinele online. Reducerile Black Friday vor fi și în magazinele clasice. Poți avea surprize plăcute.

Dacă nu vei reuși să profiți de Black Friday, nu uita că urmează Cyber Monday, în 2 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel