Data actualizării:
Data publicării:

Ce nu ți-a spus nimeni dacă te-ai născut în zilele de 17 sau 30

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Iată ce spun numerele despre tine dacă te-ai născut în 17 sau 30. 

Din punct de vedere numerologic, luna în care s-a născut o persoană dă rolul social pe care-l are, practic prin prisma acestui rol îți faci o imagine despre acea persoană. La nivel personal, într-o relație, comportamentul persoanei este influențat de data nașterii. Te întâlnești cu ”luna” și trăiești cu ”ziua”, spune numerologul. 

El a analizat zilele de naștere ale celor doi realizatori ”Ultrapsihologie”, respectiv 30 și 17. 

Dacă te-ai născut în data de 30, iată ce spun numerele despre tine: ”Îmi dă cunoașterea, creativitatea, zona mentală care tot timpul va cere de la mine să fiu foarte creativ, intuitiv, nu pot fi plicticos, pentru că se va plictisi de mine. Dacă nu pot merge în sensul cunoașterii, analitic, atunci nu ne mai înțelegem bine. (...) Trei este vibrația interioară, este o cifră de aer. Aerul și focul sunt elemente masculine, ceea ce înseamnă că va avea tendință să domine, să iasă în față, să tragă după ea. Atunci, partenerul va trebuie să facă ceva să depășească acest nivel de aer cu focul, cu pasiune, ca să-i mai ia ei abstractizarea. Va trebui să completăm cu apa și cu pământul în relație, unde pământul reprezintă stabilitatea. Astfel, oferim comunicare și afectivitate în relație”. 

Dacă te-ai născut în data de 17, iată ce spun numerele despre tine: ”1 plus șapte este egal cu 8, unde 8 este vibrația interioară. Opt este un element de pământ, 1 este un element de foc, iar 7 este un element de aer. Nicio cifră de vibrație interioară nu are toate cele patru elemente, de aceea ne este bine în relațiile de cuplu, pentru că noi completăm cu partenerul ce ne lipsește. În cazul acesta lipsește apa, ceea ce înseamnă că este necesar un partener afectiv, empatic. 8 este o cifră de pământ, dar fiind o cifră socială, înseamnă că persoanei îi place stabilitatea, dar nu una de pătrat, de stat în casă, ci afară: stabilitate socială, relația cu lumea. În același timp, ai nevoie de timpul tău cu tine și când cineva stă cu tine când ai nevoie de timpul tău, devii recalcitrant”. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel