Ce nu a reușit vaccinul împotriva COVID-19. Avertismentul medicului Adrian Streinu-Cercel
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a fost invitatul zilei la DC Medical, în cadrul emisiunii Academia de Sănătate.

"Astăzi îl avem ca invitat pe domnul prof. Adrian Streinu-Cercel, de la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" și UMF "Carol Davila" București. Tema emisiunii va fi legată de boli infecțioase și subiectul cel mai fierbinte de doi ani încoace este pandemia de COVID-19, subiecte pe care suntem obligați să le reluăm din când în când, pentru că deocamdată nu se întrevede a se termina foarte repede și pe de altă parte apar lucruri noi, toți suntem interesați să le știm. 

N-aș spune că dintre cele mai plăcute, de exemplu faptul că mereu apar tot felul de subvariante, psihologic nu aș spune că ne ajută. În același timp, așteptăm cu toții progrese în depistarea, în controlul pandemiei și în tratamentul bolii și odată cu trecerea timpului poate se mai lămuresc o parte din numeroasele fake-news-uri care în timpul pandemiei ne-au inundat pur și simplu.

Așa încât, vom aborda toate aceste aspecte, pe rând", a spus prof. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, conform DC Medical

În plus, cei doi au vorbit despre vaccinurile anti-COVID și despre "singurul lucru pe care vaccinul nu a reușit să-l facă".

Emisiunea va fi difuzată luni, 9 mai, ora 11:00, simultan pe pagina de Facebook DC Medical și pe Youtube DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel