Ce NOTĂ a luat Mirela Vaida la BAC. Incredibil! "Neiertator. Acum am aflat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mirela Vaida a făcut publică imaginea cu diploma de Bacalaureat, alături de notele pe care le-a obținut la examene. 

"Tata a insistat sa dau admitere la Liceul Pedagogic din Iasi! Mama ma voia la o clasa “umanista” pentru ca eram talentata la limba si literatura romana. Am ales imposibilul: Liceul de Informatica! Cu care m-am luptat din greu in primii doi ani, pierduta printre matematicieni si olimpici internationali la informatica! Pentru ca, apoi, sa dau admitere la Drept!

Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi! Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!", a scris Mirela Vaida pe pagina de Instagram, alturi de fotografia cu diploma de Bacalaureat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata a insistat sa dau admitere la Liceul Pedagogic din Iasi! Mama ma voia la o clasa “umanista” pentru ca eram talentata la limba si literatura romana. Am ales imposibilul: Liceul de Informatica! Cu care m-am luptat din greu in primii doi ani, pierduta printre matematicieni si olimpici internationali la informatica! Pentru ca, apoi, sa dau admitere la Drept! Bacalaureatul, in vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Si avizierul cu notele si numele afisate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Si carora le multumesc azi! Dau timpul inapoi cu 19 ani!! Si as lua-o de la capat, fara sa schimb nimic! ???????????? Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly! ???? Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel