Ce n-a zis nimeni despre Alexandru Pârgaru. Spune că e vindecător. Ce este cristaloterapia 
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Alexandru Pârgaru / Foto: Captură video Youtube Românii au talent
Alexandru Pârgaru / Foto: Captură video Youtube Românii au talent
Alexandru Pârgaru, tânărul care are corpul unui copil, a ajuns din nou viral pe Internet, de data aceasta după apariția la emisiunea "Românii au talent". El pretinde ca este vindecător, clarvăzător și altele... similare.

După apariția la "Românii au talent", unde a realizat un ritual de purificare, Alexandru Pârgaru, un tânăr de 30 de ani care, din cauza unei boli, va arăta toată viața ca un adolescent, a ajuns în atenția internauților. Nu este pentru prima dată, dat fiind faptul că el postează tot felul de filmulețe și, de-a lungul timpului, a mai apărut la emisiuni TV. De data aceasta însă, s-a creat o dezbatere pe subiectul "Mihai Bobonete a râs de el". 

Alexandru Pârgaru era doar un copil când medicii i-au descoperit o tumoră pe creier, un craniofaringiom care i-a stopat creşterea în înălțime. Părinții săi și-au dat seama că are probleme la cinci ani, pentru că nu se dezvolta normal. Medicii au extirpat tumora de două ori, atunci când el avea 7 și 10 ani. În ciuda eforturilor, la aproape 30 de ani, din cauza bolii, tânărul are corpul unui copil.

Ce n-a zis nimeni despre Alexandru Pârgaru. Tânărul pretinde că se ocupă cristaloterapia și că practică chirurgia sacră cu Lumină Divină, cromoterapia, meloterapia

Pe blogul său, Alexandru Pârgaru pretinde că se ocupă cu cristaloterapia. "În acest moment eu mă ocup cu cristaloterapia, practic chirurgia sacră cu Lumină Divină, cromoterapia, meloterapia iar toate acestea adeseori sunt însotite de mandale pe care le primesc de la Divinitate prin intermediul inspirației, astfel folosindu-mă de ele de câte ori este necesar.", a scris el.

"În cel de-al doilea rând m-a pasionat dintotdeauna medicina naturistă pe care dealtfel mi-a și plăcut să o studiez spre a putea atât pentru mine cât si pentru aproapele meu sa îndepartez de noi toți orice fel de ramură a medicinei actuale care din păcate este ineficientă. Pot spune că am ales să studiez natura deoarece în natură găsim oricând orice leac pentru absolut orice tip de boală.", precizează Alexandru Pârgaru.

Tânărul susține că "întoarcerea la Mama Natură reprezintă de fapt si de drept renasterea omului din om."

"Acum sunt un trăitor care se hrăneste cu viata clipă de clipă, zi de zi si care totodată caută să înveșnicească atât viata din el cât și viața din semenii lui prin absolut tot ceea ce face. Una din pasiunile mele este muzica per ansamblu dar mai ales muzica clasica, tocmai de aceea și cânt la chitară și la pian dar în mod aparte îmi place să cânt cu vocea muzică crestină.", se mai descrie el. 

Ce este cristaloterapia 

Cristaloterapia este o terapie alternativă, în care, pentru vindecare diverselor afecțiuni și protejarea împotriva bolilor, se folosesc cristale și alte pietre - considerându-se că fiecare are abilități pentru minte, corp și suflet.

Potrivit susținătorilor cristaloterapiei, cristalele ar permite ca energia pozitivă să curgă în corp, în timp ce energia negativă ar fi eliminată.

Cristaloterapia ar ajuta ameliorarea simptomelor legate de anxietate, dureri de spate, circulație și afecțiuni cardiovasculare, concentrare și rezolvarea problemelor, constipație, depresie, migrene, probleme cu tensiunea, stresul, insomnia, etc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel