Ce meserie avea Gina Pistol, înainte de a deveni cunoscută - "Clienții veneau să le dau autografe"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Gina Pistol a vorbit despre viața ei de dinainte de a deveni cunoscută. Cu ce se ocupa simpatica prezentatoare tv, în trecut.

"Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten", a povestit Gina Pistol, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Faimoasă, după un pictorial nud

"De la pictorialul acela a început totul. Deşi eu am continuat să lucrez ca vânzătoare. Clienții veneau să le dau autografe. După care m-am mutat la alt magazin vestimentar, dar începusem deja să merg prin ţară, cu revista în care apărusem, la evenimente. Mi se schimba viaţa, călătoream mult, începeam să am ceea ce mi-am dorit de mică... Libertate", a mai povestit vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel