Ce mănâncă miliardarul Ion Țiriac. ”Nu vrea nimeni fandoseli”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
La cei 83 de ani ai săi, Ion Țiriac are o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari. 

El ar putea savura cele mai alese și mai pretențioase mâncăruri, dar se pare că preferă tot gustul tradițional românesc. Cel mai mult i-ar plăcea bulzul. Ceea ce evită este însă grăsimea. 

”Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale. De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. (…) Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă. Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, verioașa omului de afaceri, scrie as.ro

Într-o declarație pentru TVR 2, Ion Țiriac dezvăluia că adevăratul său nume nu este Ion: ”În paşaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci mi-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat.

El s-a născut în 9 mai 1939. 

Boris Becker, mesaj pentru Ion Ţiriac din închisoare

Fostul mare tenismen Boris Becker, aflat în închisoare pentru că nu şi-ar fi plătit datoriile către stat, a avut o discuţie din spatele gratiilor cu Ion Ţiriac. 

”Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L'Equipe.

Becker vrea să facă bani din spatele gratiilor

Ion Ţiriac l-a manageriat pe Boris Becker la începutul carierei germanului. Acum, Becker vrea să facă bani şi din închisoare, şi a anunţat că urmează să scrie o carte. 

"Va fi și despre alte lucruri din viața sa. Astfel, el încearcă să-și ocupe timpul în închisoare. Este o modalitate bună de a o face. El știe că va exista interes pentru o asemenea carte", susține publicația The Sun, care citează o persoană apropiată lui Becker, scrie Digisport.

Boris Becker, condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare. A ascuns o sumă uriașă de bani pentru a nu-și plăti datoriile

Becker, care are în palmares şase titluri de Mare Şlem, fusese declarat în faliment în 21 iunie 2017 din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline (3,5 milioane de euro) făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate la Mallorca (Spania).

Fostul campion a fost acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv două trofee cucerite la Wimbledon, pentru a evita să îşi achite datoriile.

Becker, care trăieşte în Marea Britanie din 2012, a pretins că a colaborat cu administratorii însărcinaţi cu asigurarea bunurilor sale, oferindu-şi chiar şi inelul de nuntă, acţionând conform sfaturilor primite de la experţi.

Boris Becker a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare conform Legii Insolvenţei de juriul curţii Southwark Crown din Londra, pentru înstrăinarea de proprietăţi, două capete de nedezvăluire a averii şi unul de ascunderii de datorii. Citește mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel