Ce mănâncă Liviu Dragnea în fiecare zi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Liviu Dragnea mănâncă în fiecare zi o eugenie: Am şi în maşină, şi în birou, şi acasă.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a mărturisit luni că mănâncă în fiecare zi câte o eugenie şi că păstrează astfel de biscuiţi în maşină, în birou, dar şi acasă.

'Da, sunt cu eugeniile de când eram mic şi mănânc eugenii de Boromir - uite, ca să mă şi critice... - pentru că sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram mic. Am spus-o şi pe asta', a precizat Liviu Dragnea.

Atenţionat de un jurnalist că ar fi toxică umplutura eugeniilor, Dragnea a spus: 'Aia nu e toxică, dar mănânc una pe zi, maxim. În fiecare zi. Am şi în maşină, şi în birou, şi acasă'.

[citeste si]

Declaraţia a fost făcută după CExXN al PSD de luni, cand liderul social democraţilor a anunţat că "S-a luat decizia privind organizarea de alegeri pentru președinte-executiv și secretar general, am adoptat o propunere de modificare a statutului ca secretarul-general să fie ales de Congres și pentru vicepreședinți. S-a adoptat modul cum să fie constituit BPN-ul, anume câte doi vicepreședinți pe fiecare regiuni, pentru a avea o reprezentare completă și echilibrată pe tot teritoriul țării și s-a votat și paritatea bărbați - femei." a spus Liviu Dragnea, după CExN al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel