Ce mănâncă la micul dejun Carmen Brumă - foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ce mănâncă la micul dejun Carmen Brumă - foto
Ce mănâncă la micul dejun Carmen Brumă - foto
Carmen Brumă a arătat ce mănâncă la micul dejun.

Carmen Brumă a ilustrat, în story-ul paginii de Instagram, dieta sa de la micul dejun, formată din gulie, ou fiert, morcov, pastă de ardei cu măsline.

FOTO:

Citește și: Carmen Brumă: Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși

Carmen Brumă vă propune o rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce.

„Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși care nu vor altfel să o mânânce:

250 grame de brânză dulce

două ouă

trei linguri de făină de cocos (merge orice făină)

zahăr brut (trei linguri am pus eu) sau îndulcitor după gust

zahăr vanilat, esență de vanilie și lămâie după gust

o linguriță de unt de arahive (merge și fără)

o jumătate de linguriță de praf de copt

decor după gust (merișor, fulgi de ciocolată etc)”, este rețeta pe care o propune Carmen Brumă pe Instagram.

De asemenea, Carmen Brumă a prezentat și rețeta ei de pastă de sardine. „Pasta se face cu mixerul sau cu blenderul. Este nevoie de: sardine în ulei sau în apă (sau făcute la cuptor), cu ouă fierte, condimente după gust și unt. Pasta iese foarte bună dacă puneți în ea bucățele mici de Apio (denumirea comercială, provenită din spaniolă, pentru tulpina dulce de țelină). Acesta este micul meu dejun: două felii de pâine integrală unse cu această pastă de sardine și cu legume proaspete, cât mai diverse și colorate”, a spus Carmen Brumă într-un Story pe Instagram.

Citește și Carmen Brumă, patru sfaturi ca să evităm accidentările când facem sport acasă

Carmen Brumă a explicat, la Antena 3, cât de eficient este sportul făcut cu ajutorul aplicațiilor, în absența unui antrenor, și ce mișcări trebuie evitate ca să nu ne accidentăm.

"Eu sunt adepta antrenamentelor acasă, nu de acum, de când a început pandemia, ci de aproape 20 de ani, pentru că este cea mai viabilă soluție, pe termen lung, pentru un om ocupat, cu serviciu, copil, care are puțin timp la dispoziție", spune Carmen Brumă.

4 lucruri pe care să le faci ca să eviţi accidentările

"Antrenamentele pe care le faci acasă au următoarele avantaje concrete: economisești foarte mult timp, știm toți cum este traficul. Economisești bani. Ești obligat să fii disciplinat, să înveți forma corectă a exercițiilor și să nu mai pasezi această responsabilitate a sportului unei alte persoane, unui antrenor, supraveghetor. Ești obligat să fii mult mai atent și să înțelegi că sportul trebuie să facă parte din rutina ta, așa cum face parte spălatul pe dinți de exemplu.

Îi sfătuiesc pe toți să aleagă programe în care antrenorul face cu tine de la repetarea numărul 1 până la repetarea 15 sau 20, în care în permanență execută cu tine și are grijă să te corecteze: ține spatele lipit de saltea, nu băga bărbia în piept, ai grijă la spate, la umeri", a mai explicat aceasta. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel