Ce joburi a avut Mariah Carey înainte de a fi FAIMOASĂ. Incredibil! A trăit în SĂRĂCIE. "Insuportabile"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ca majoritatea marilor vedete, Mariah Carey a avut o copilărie extrem de grea, trăind în sărăcie și muncind pentru a se întreține. Iată ce joburi a avut artista înainte de a ajunge celebră.

Puțini oameni se nasc faimoși, motiv pentru care, puțină lume știe că și cele mai mari vedete ale lumii au început de jos, cu cele mai normale job-uri. Una dintre aceste vedete e și Mariah Carey, una dintre cele mai celebre staruri de la Hollywood. 

Până să devină celebră și iubită de publicul de pe întreaga planetă, Mariah Carey s-a confruntat cu mari probleme financiare și a trăit în sărăcie, fapt care a condus-o spre tot felul de joburi, doar pentru a se putea întreține. 

“Am avut o copilărie foarte grea. Unele lucruri erau absolut insuportabile… erau vremuri grele, din care, slavă Domnului, am ieşit. Mă gândeam de multe ori dacă să iau metroul, ca să ajung undeva, sau să mănânc un covrig… acestea erau alegerile pe care le făceam aproape zilnic. Au fost perioade în care trăiam cu 1 dolar pe zi, atâta tot", a declarat Mariah Carey, citează antenastars.ro

Ce joburi a avut înainte de a ajunge faimoasă

Ei bine, pentru că a simțit de mică greutățile vieții, Mariah Carey nu s-a dat niciodată înlături de la muncă și pentru a câștiga un ban cinstit, a muncit ca femeie  de serviciu într-un salon de înfrumusețare, fiind unul dintre joburile din care reușea să se întrețină, apoi cosmeticiană, lucrător în alimentație publică, dar a lucrat și la garderobă.

Dacă primii ani din viață au fost dificili din punct de vedere financiar, în prezent, Mariah Carey deține o avere de aproximativ 700 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel