Ce întrebare a adresat Pricopie pe Facebook
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a lansat un poll pe Facebook referitor la revenirea

Întrebarea adresată de ministru pe contul său de Facebook este "Sunteți de acord cu păstrarea clasei a 9-a în cadrul liceului?". Răspunsurile oferite sunt "Da, locul ei e la liceu", "Nu, era mai bine să treacă la gimnaziu" și "Nu știu".

Cei mai mulți dintre cei care au răspunsul poll-ului lansat de Pricopie au optat pentru varianta "Da, locul ei e la liceu", adăugând comentarii precum: "Nici nu se pune problema - clar e mai bine să fie la liceu. Oricum Funeriu a luat deciziile alea de capul lui, fără să vorbească cu părinții sau cu profesorii. Bine că am revenit la normal" sau "Toți am făcut clasa a noua la liceu. Așa e cel mai bine, ar fi o prostie să se schimbe sistemul. Numai Funeriu putea să vină cu asemenea aberații" sau "Ca o opinie a unui profesor din sistemul universitar: clasa a 9-a trebuie să rămână la liceu, la locul ei, unde este acum".

Camera Deputaţilor a adoptat marți revenirea clasei a IX-a la liceu. Proiectul a fost aprobat cu 223 de voturi pentru, 90 de voturi împotrivă şi 5 abţineri. Acesta urmează să fie trimis la Senat, care este camera decizională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel