Ce înseamnă dacă visezi hoți. Trebuie să fii în alertă!
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 13 noi 2019, 09:31
WhatsApp
Ce înseamnă dacă visezi hoți. Trebuie să fii în alertă! Nu de puține ori ai visat că au intrat hoții peste tine în casă sau că ai dat buzna peste ei în propria locuință? Iată ce semnifică acest vis.

Acest vis este prevestitor de bine, în afară de cazul în care eşti rănit în timpul jafului. În acest caz, visul prevesteşte pierdere de bani. Un vis cu un singur hoţ, de obicei de buzunare, poate însemna şi o trădare.

Dacă tu eşti cel care fură, vorbim despre situaţii jenante, care necesită soluţii incorecte, potrivit visele.ro. De asemenea, poate fi vorba şi de o perioadă dificilă, situaţie materială precară. Dacă visezi că tu eşti hoţul, mai poate fi vorba şi despre lăcomie, pierderea controlului asupra propriilor fapte, sentiment de culpabilitate

Dacă visezi pe altcineva care fură, este posibil să te simţi frustrat şi doreşti să capeţi ceva ce crezi că este al tău. Te simţi nedreptăţit. Acest vis poate simboliza teama de eşec sau de pierdere. Dacă visezi că hoţul te atacă, vorbim despre un timp schimbător. Dacă, în visul tău, se caţără pe fereastră, acest lucru poate simboliza onoare, bogăţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?