Ce înseamnă dacă îți visezi persoana iubită în diferite ipostaze. Dacă visezi că e cu altcineva, problema e la tine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ce înseamnă dacă îți visezi persoana iubită în diferite ipostaze. Dacă visezi că e cu altcineva, problema e la tine / Foto: Pixabay, de Engin Akyurt
Ce înseamnă dacă îți visezi persoana iubită în diferite ipostaze. Dacă visezi că e cu altcineva, problema e la tine / Foto: Pixabay, de Engin Akyurt
Află în articol ce înseamnă când îți visezi persoana iubită îmbrățișându-te, ieșind cu altcineva sau făcând o criză de gelozie.

Dacă ai deseori vise cu iubitul tău, probabil înseamnă că da, îți place mult de el, dar înseamnă și că îți explorezi emoțiile. Ești gata să-i mărturisești cum te simți cu adevărat, dar detectezi toate acele lucruri care ar putea merge prost sau bine în visul tău.

Totuși, aceste vise nu sunt doar despre persoana de care ești îndrăgostită. Înseamnă că, în adâncul sufletului, îți dai seama că ești demnă de iubire și apreciere. Nu numai din partea iubitului tău, ci și din partea la șefilor tăi, părinților și a oamenilor în general. Înseamnă încredere în valorile tale, în abilitățile, iar asta este grozav, scrie thechinesezodiac.org.

Ce înseamnă dacă visezi că iubitul tău te sărută


Ai avut vreodată un vis în care tu și persoana de care ești îndrăgostită te săruți? Acesta este un alt tip de vis care simbolizează sentimente puternice de dragoste și afecțiune.

Deci, dacă ai astfel de vise despre un băiat drăguț pe care tocmai l-ai cunoscut sau despre cineva pentru care tocmai ai descoperit că ai sentimente, înseamnă că te îndrăgostești mai mult de el. Îți dorești atât de mult încât, în subconștient, de fapt ai fantezii să fii cu el. Simți o conexiune emoțională puternică cu el și aștepți cu nerăbdare să începi o relație cu acea persoană. 

Ce înseamnă dacă visezi că persoana de care îți place te îmbrățișează


Dacă ai avut un vis în care omul pe care îl placi te-a îmbrățișat, arată dorința de a fi alături de acea persoană. O îmbrățișare te face confortabil și te face să te simți în siguranță. Așadar, dacă visezi că el te îmbrățișează, poate însemna și că îți dorești să fii răsfățat în viața ta de zi cu zi.

Pe de altă parte, un vis despre iubitul tău care te poate însemna, de asemenea, că ai putea fi nesigur în relația ta actuală.

Ce înseamnă dacă visezi că iubitul tău te ține de mână


Ținerea de mână arată în general afecțiune și este un gest de a primi pe cineva în spațiul tău personal. Unii oameni consideră că actul de a ține pe cineva de mâna este mai intim decât orice altceva.

Dacă tipul care îți place apare în vis ținându-te de mână, înseamnă că se simte confortabil cu atingerile tale în viața reală. Ar trebui să faci primul pas și să-l inviți la o întâlnire dacă nu ai făcut-o deja.

Ce înseamnă dacă visezi că este gelos


Când visezi că iubitul tău este gelos, deseori visul reflectă, de fapt, sentimentele tale de auto-protecție, securitate personală, poate teama de a fi abandonat, trădat în dragoste sau incertitudinea cu privire la viitorul relației tale.

O altă semnificație este că pretinzi prea mult de la persoana iubită pentru că ești prea posesiv în relația ta.

Dacă ai visat că iubitul tău este cu altcineva, poate fi o reflectare a sentimentelor de abandon din viața reală și a sentimentului că nu ești tu femeia cu care și-ar dori el să fie, de fapt. 

Ce înseamnă dacă visezi că mori tu sau el


În timp ce acest vis poate părea mai degrabă un coșmar, a visa că iubitul tău moare simbolizează sfârșitul sentimentelor tale pentru el.

Deoarece moartea într-un vis simbolizează de obicei sfârșitul unei faze sau o schimbare majoră în viață, acest vis special ar putea indica o schimbare a propriilor sentimente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel