Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent. 

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Una din teorii este că reflectă anxietatea cu privire la propria aparenţă şi la cum te percep alte persoane. Aceste vise pot deriva și de la  consecinţe ale îmbătrânirii, scrie vise-interpretare.ro. 

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Dinţii sunt un aspect important esteticii umane. Fiecare persoană îşi face griji cu privire la cum arată în ochii altor persoane. Este normal să ne facem griji cu privire la modul în care arătăm.

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Un alt motiv al acestor vise poate să aibă rădăcini în teama de a fi făcut de râs în unele situaţii. Aceste vise sunt o supraexagerare a grijilor tale. Dinţii sunt folosiţi pentru a muşca, rupe, mesteca şi a scrâşni. Din acest punct de vedere, dintii reprezintă puterea. Lipsa dinţilor în vis poate veni dintr-un simţ al neputinţei.

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Poate că-ţi este greu să te exprimi sau să-ţi faci înţeles punctul de vedere. Eşti frustrat când nu îţi este ascultată vocea. Poate trăieşti cu un simţ al inferiorităţii şi cu o lipsă de încredere în tine. Acest vis indică faptul că trebuie să ai mai mare încredere în tine şi în ce ai de spus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel