Ce înseamnă când visezi că vrei să strigi după ajutor și nu poți, nu ai voce. Trebuie să fii atent!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ce înseamnă când visezi că vrei să strigi după ajutor și nu poți, nu ai voce. Trebuie să fii atent! Cum trebuie interpretat acest vis.

Ce înseamnă când visezi că vrei să strigi după ajutor și nu poți, nu ai voce. Aceste vise se referă la situaţii în care cineva ar dori să se folosească de tine sau te simţi copleşit(a) de ceva. Simbolizează o situaţie în care o persoană doreşte să abuzeze de tine sau de munca ta, de ideile sau de talentul tău.

Ce înseamnă când visezi că vrei să strigi după ajutor și nu poți, nu ai voce. Visul în care vrei să strigi după ajutor şi nu mai ai voce poate să exprime şi nevoia disperată de susţinere profesională, reflectă confuzie şi disperare, scrie dreamgeek.ro. Dacă în vis ai un sentiment de panică atunci când încerci să strigi după ajutor atunci este posibil să nu scapi de o ceartă. Visul mai semnifică un drum închis, depinde ce alte amănunte îţi mai apar în vis.

Ce înseamnă când visezi că vrei să strigi după ajutor și nu poți, nu ai voce. Visul în care strigi după ajutor unui părinte şi nu ai voce ar putea să sugereze faptul că în viaţa reală o să-ţi lipsească protecţia cuiva sau sentimentul protectiv pe care ar trebui să îl ai faţă de cinev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel