Ce înseamnă când te visezi mort? Ştiai?
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
În vreme ce unii nu bagă în seamă ceea ce visează peste noapte, multe persoane dau viselor o semnificație aparte. 

Mai ales când este vorba de anumite vise repetitive, cum ar fi cele în care ne pierdem viața, ne despărțim de cineva sau cădem în gol. Semnificația viselor este cercetată de când lumea, iar experții în domeniu au ajuns la câteva concluzii importante.

“Le recomand oamenilor să nu fie speriați de visele pe care le au și să nu le aloce semnificații negative. În schimb, să le vadă ca pe o oglindă a subconștientului”, spune Claire Aristides, expertă în semnificația viselor și hipnoză. Aceasta a dezvăluit pentru publicația Daily Mail care este semnificația viselor.

Semnificația viselor: ce înseamnă când cazi în gol

Un vis pe care îl au mii de oameni este cel în care cad în gol. Claire Aristides spune că asta înseamnă că persoana în cauză se simte pierdută sau în nesiguranță. “Visele nu au aceeași semnificație pentru toată lumea, dar căzutul în gol poate fi o metaforă pentru a nu fi în control, a pierde legătura cu cineva sau a fi speriat”, spune experta, conform digi-life.tv

Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că îți spargi sau îți cad dinții

La fel ca și căzutul în gol, pierderea unui dinte poate însemnă pierderea controlului sau a avea un sentiment de nesiguranță. “Pierderea unui dinte în vis e legată de stres, anxietate și lipsa controlului”, spune Claire Aristides.

Semnificația viselor: ce înseamnă când te visezi gol

Să vesezi că ești gol în public este un vis extrem de comun și poate fi tradus prin faptul că te simți expus, demascat. “Adesea acest vis este legat de teama ca ceilalți să nu ne observe punctele vulnerabile, eșecurile, defectele”, spune experta.

Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că mori

Faptul că mori într-un vis poate fi corelat cu faptul că în viața ta urmează o schimbare sau că ceva va lua sfârșit - o etapă a vieții, o relație etc. Asta înseamnă că persoana în cauză va începe un nou capitol în viața sa. Experta în vise spune că deși acest vis este înfricoșător, are o semnificație pozitivă.

Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că te desparți de cineva

Când o persoană visează că se desparte de cineva, acest lucru poate fi asociat cu stresul, problemele apărute în relație.

Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi că ești urmărit

Când oamenii visează că sunt urmăriți, acest lucru poate înseamnă că se tem de schimbare sau că pur și simplu se simt speriați de ceva și vor să scape. Copiii și adolescenții au adesea acest vis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel