Ce îl recomandă pe Niculae Bădălău pentru Curtea de Conturi. "Am fost parlamentar, în Guvern, şi sunt şi jurist"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Senatorul PSD Niculae Bădălău, favorit pentru un post de vicepreședinte al Curții de Conturi, a anunţat că se consideră potrivit pentru postul respectiv.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni, după ședința Comitetului Executiv Național, că îl va susține pe Niculae Bădălău pentru un post de vicepreședinte la Curtea de Conturi și pe Iulian Iancu pentru șefia ANRE.

În 2017, Bădălău a modificat legea de funcționare a Curții de Conturi astfel încât să poată ocupa o funcție și inginerii, senatorul PSD fiind de profesie inginer.

„Din păcate eu aveam loc oricum pentru că sunt jurist, am și facultatea de drept. Unii vor să scoată niște gunoaie. Eu sunt și jurist și pe vechea lege corespundeam la criterii”, a precizat la Digi24 Niculae Bădălău.

Bădălău, recomandat de experienţă

Acesta a mai spus că este „favorit” pentru că îl recomandă experiența.

„Sunt favorit ținând cont de experiența mea. Mi-am depus dosarul acolo, voi fi audiat de cele două comisii și dânși dau rezultat, după aia vine votul parlamentului. Mă recomandă că am fost membru al Guvernului, că am multe mandate de parlamentar. Îmi va folosi experiența de jurist”, a declarat senatorul PSD, conform Mediafax. 

Curtea de Conturi este condusă în acest moment de Mihai Busuioc, fost secretar general adjunct al Ministerului Dezvoltării în vremea când ministerul era condus de Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel