Urmărește emisiunea live
Ce fel de persoană ești în funcție de ora nașterii tale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Unconventional/ Pexels
Fotografie de la Unconventional/ Pexels
Cât de mult îți influențează ora nașterii caracterul? Poate mai mult decât ți-ai imaginat!

Dacă este adevărat că data și ora nașterii determină ascendentul, cum ar putea momentul nașterii să nu influențeze caracterul tău? 

De la 00.00 la 03.00

Ești o persoană care are nevoie constant de confirmare și care se simte mai în siguranță în situații pe care le cunoaște deja și le-a trăit deja. Iubești stabilitatea și viața de zi cu zi și preferi să riști puțin în detrimentul noilor experiențe. Asta pentru că ascunzi o mare sensibilitate și teama de a pierde ceva important.

De la 03.00 la 06.00

Potrivit unui articol publicat de Al Femminile, ești o persoană foarte curioasă, ai tendința de a fi extrovertită și comunicativă. În plus, cei născuți în această perioadă sunt în general visători și romantici. Îți va face plăcere să încurajezi și să ajuți oamenii din jurul tău. Singurul defect este încăpățânarea ta care te face uneori să exagerezi...

De la 06.000 la 09.00

Orarul liderilor: aveți un caracter căruia îi place să agreseze și care aparent este foarte puternic și dispus să provoace, dar care ascunde nevoia constantă de aprobarea celorlalți. Prin urmare, exigent și îndoielnic, dar și mereu gata să reacționeze la înfrângerile și durerile vieții.

De la 09.00 la 12.00

Ești o persoană care preferă singurătatea vieții lumești, meditația haosului, călătoriile interioare lungi, liniștea vârtejului zilnic. Generozitatea este darul tău cel mai evident, împreună cu răbdarea și o puternică capacitate de reflexie.

De la 12.00 la 15.00

Eliberat, însorit, jucăuș și uneori puțin superficial, acesta este caracterul celor născuți în acest interval orar. Îți place să fii în companie și să te distrezi. 

De la 15.00 la 18.00

Te caracterizezi printr-o personalitate complexă și nu simplă. Ești energic, argumentat și hotărât, dar și provocator din fire. Acest lucru explică de ce prietenii tăi sunt un mic cerc de încredere, în timp ce tu îi consideri pe ceilalți mai mult cunoscuți. Iubești libertatea și aventura.

De la 18.00 la 21.00

Ești o persoană foarte generoasă, altruistă, înțelegătoare. Ești și un personaj seducător, care iși pune partenerul în primul rând dacă se îndrăgostește. În ciuda acestui fapt, îți place întotdeauna să încerci să cucerești pe alții și îți place foarte mult să ai grijă de tine și de cei pe care îi iubești.

De la 21.00 la 00.00

Deși ai un caracter puternic și hotărât, și ești o persoană deschisă și directă, ești și o persoană radiantă și mereu disponibilă. Bunătatea ta, poate prea multă, riscă astfel să te lase copleșit de personalități mai puternice. Din fericire, însă, capacitatea ta de a exprima ceea ce crezi va reuși întotdeauna să pună punctele potrivite pe ”i”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel