Ce crede Roberta Anastase despre ruperea PDL
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
anastase
anastase

Fostul președinte al Camerei Deputaților și actual vicepreședinte al PDL, Roberta Anastase, a comentat, miercuri, pentru pesurse.ro, în legătură cu informațiile potrivit cărora mai mulți parlamentari democrat-liberali ar urma să demisioneze din PDL, pentru a se coagula în jurul Partidului Popular.

“Dacă există colegi în situația asta, anunță ei singuri. Am văzut și am auzit și eu scenarii, zvonuri, dar nu m-aș hazarda să mă pronunț încă, pentru că s-au anunțat de mii de ori și nu s-a întâmplat nimic. Este un scenariu pur ipotetic. Se poate întâmpla, dar la fel de bine se poate și să nu se întâmple. Rămâne de văzut”, a declarat Roberta Anastase.

Cu doar o zi în urmă, Gabriel Berca declara, în cadrul emisiunii “Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că Partidul Popular urmează să fie lansat peste câteva zile.

Berca a adăugat că lansarea acestui partid are legătură inițiativa politică a lui Costel Caraș, fermierul care a vărsat tone de lapte în câmp în semn de protest față de lipsa de sprijin a Guvernului Ponta pentru sectorul agricol.

Tot marți, surse DeCe News au confirmat că deputatul Elena Udrea și alți 28 de parlamentari PDL vor părăsi în zilele următoare partidul condus de Vasile Blaga și vor forma Partidul Popular, a cărei conducere interimară să fie asigurată de către fostul ministru al Turismului până în momentul organizării primului congres al partidului, unde se va alege noii lideri ai formațiunii.

Contactată telefonic de ziarul DeCe News, Elena Udrea a spus: ”Deocamdată îmi rezerv dreptul de a nu comenta informația dumneavoastră, chiar dacă DeCe News este un site foarte bine informat”, a declarat Elena Udrea pentru DeCe News, întrebată în legătură cu acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel