Ce crede Paleologu despre contrele dintre Preda și Voinescu
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
paleologu1
paleologu1

Cel mai rău lucru ce se poate întâmpla în PDL, după pierderea alegerilor parlamentare, ar fi să înceapă cu "răfuieli și excluderi", dă de înțeles, într-o postare pe Facebook, democrat-liberalul Theodor Paleologu, aluzie la recentele controverse declarative ale lui Cezar Preda și ale lui Sever Voinescu.

”Lucrul cel mai bun pe care-l poate face un partid care a pierdut este să se deschidă, să se democratizeze, să aducă din nou aproape pe cei nemulțumiți. Lucrul cel mai rău pe care-l poate face un partid care a pierdut este să înceapă cu răfuielile și excluderile. It's the road to perdition”, a scris, miercuri, Theodor Paleologu pe pagina sa de socializare.

Sever Voinescu declara, în urmă cu o zi, pentru NewsIn, că Partidul Democrat Liberal (PDL) are nevoie de o convenție cât mai repede, sugerând, totodată, ca actuala conducere a partidului ar trebui să fie schimbată imediat, după eșecul înregistrat la alegerile parlamentare, așa cum s-a întâmplat și la alegerile locale.

Ulterior, Cezar Preda a declarat marți seară, la România TV, că singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este să fie dat afară repede din partid: "Pentru ce ne trebuie şase luni pentru a-i da afară din partid pe toţi trădătorii care au făcut campanie împotriva partidului şi în favoarea adversarilor politici? Acesta este răspunsul corect la întrebările trădătorilor sau neimplicaţilor în această bătălie grea din 9 decembrie", a explicat Cezar Preda.

Conflictul dintre cei doi PDL-iști nu pare a se stinge, din moment ce, miercuri, Sever Voinescu se întreabă pe Facebook cine este cel care îl atacă, din moment ce nici politician, nici orator și nici făcător de legi nu e.

"E drept, am cunoscut și multă pleavă guralivă, golănași, zurbagii, făcători zgomotoși ai nimicului, dar mulțimea asta e atât de pestriță în memoria mea încât greu pot identifica chipuri. Vă rog să mă ajutați să-mi amintesc cine e acest Cezar Preda – ca să-l pot baga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există. Există?”, a scris fostul vicepreședinte al PDL, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel